Prijava

znao sam da ces ti da se javis, veprojebac

sta je problem sa tiramisuom?

Kakav smo toxic sajt, za kolači se posvadjamo

lilijan
t-i-r-a-m-i-s-u

Lele lele ovo sve prinčevi i vojvode i ekselencije pa ručkaju nam tiramisu treleće čizkejk pičke materine kurac. Gde su moja braća u sirotinji da kažu palačinke, vanilice, oblande, onaj rendom žuti kolač sa višnjama/kupinama/malinama, e to je za mene parada dijabetesa.

sta jedete vi u sapcu? iskljucivo srpske, pravoslavne... grobarske kolace? tulumbe, baklave, snenokle, govna, strudlu i knedle?

tiramisu
i
r
a
m
i
s
u

ne al ozbiljno bombas, sta je problem sa tim? previse ti mekano zvuci, posto se ne jede u avganistanskim planinama jer ne ide uz jarceva muda u magarecem mleku na sta si sad naviko paletu, pa mislis da je nesto u-lala :)

Inace ko sme da mi izadje na crtu, na jedan bake-off sa žutim višnja kolačima, bukv sam GOAT žUtOg kOlAčA

Pita sa sirom i jabukama. Hteli da je uvedu u jednom restoranu gde sam radio i dali nam da probamo, složili se da može da prodje (ustvari smo se oduševili). Ništa bolje u životu nisam jeo. Problem je medjutim bio taj što se kolači nakon dva dana više ne prodaju jer nisu dovoljno sveži, a ovde je navraćala ekipa na ćuretinu i bifteke, pa nisi mogao da im daš bilo šta. E sad šta ćeš sa pitom - ako pretekne, daš radnicima da pojedu. Tako da, nakon tri dana, na pitanje ima li pite redovan odgovor je bio - nema, pojelo se. Na pitanje kad pre, tek je devet ujutro, slegalo se ramenima. Tako da smo mesec i po dana mlatili pitu za džabe, dok je čovek nije izbacio jer je bila krajnje neprofitabilna. Stoka.

Ne on stoka, mi stoka.

Inace ko sme da mi izadje na crtu, na jedan bake-off sa žutim višnja kolačima, bukv sam GOAT žUtOg kOlAčA

sa sljivama prijatelju, visnje su ipak malo gej. kao tiramisu skoro.

Nepce nije paleta nego palata, (lat. Palatum, eng. Palate)

Zap ako ikada budeš želeo da izadješ na megdan, da izravnamo sve račune, javi. Ali upozoravam te da sam u stanju da stučem 15 palačinaka, ili tepsiju baklave...Ili 700g krema ko od šale.

Nepce nije paleta nego palata, (lat. Palatum, eng. Palate)

jebem te u palatu

Pa ovo je za pravljenje, ne competitive eating

Možda sam malo staromodan ali ja preferiram šampitu.

Da iskoristim priliku da se iskenjam na jezik onom koji je prvi pomislio da je dobra ideja da se izmisli i napravi nešto tako ogavno kao ŠLAG jebeni. Sve što sadrži šlag je u startu sranje.

lenja pita sa jabukama. mozete zakljucati temu.

bombas apruvz. grobarski dezert

Sve sem rafaela, drugih kolača sa kokosom i šlaga. Mada kenjam, jedem i šlag, a i kokos kad nema ničeg drugog. Ruske kape jedino ne gotivim, ostalo sve proždirem.