Prijava

Ženski trener trenerka

Izbacili me iz škole, na času sam svršio po trenerci

Hit, druže! Pravo u centar.

Jbg hezno brate sve sto napišeš je presirotinjska spika i transfercina koja vise dolikuje raspalim sredovecnim nepismenim alkosima ispred zadruge u nekoj provincijskoj vukojebini. Ko god da su ti uzori, pod hitno brt preispitaj bratski savet pa ti prihvati to kako hoces, ispadas tezak debil i nikad neces jebati tako

Čuj neće jebati, xe3Ho chad weeb ima ribu i do sada je umočio kurac za svojih 20 i kusur godina više puta nego što ću ja za ceo život (0).

šmokljo brt ne sekiraj se, može sutra da ti se zalepi neka mlada kasirka za kurac, nikad ne znaš šta sutra nosi

A realno, ako nisi lingvista sa jasnim stavom, koji se kurac cimaš oko ovoga. Nema šta, već vidim intervju u nekim opskurnim novinama u kojem Aca Lukas kaže: "Moja Sonja je istinska viteškinja jer je podnela sva sranja koja sam joj priredio."

Свако кажњавање људи зато што неће да говоре нешто је корак у погрешном правцу.

А ово кад прочитам

Zakon jasno definiše pol kao „biološku karakteristiku na osnovu koje se ljudi dele na žene i muškarce“, i rod kao „društveno određene uloge, ponašanja, aktivnosti i atribute, koje određeno društvo smatra prikladnim za žene i muškarce“.

побио би их секиром све

Al ovo mora onda da ide i u suprotnom smeru, tipa govnjar-govnjarica, šljam-šljamica, nema popuštanja. Xd

Ovo je ekvivalent onome "Aaaa, došao #metoo, neće više niko da jebe!"

Ko je #metoo #metoo je

Ko je meto, nek mete ponovo

Samo stavljaj

A realno, ako nisi lingvista sa jasnim stavom

pa baš slučajno i jesam i ovakve stvari mi vređaju inteligenciju... dozvolili smo političarima da nam protivno prirodi jezika menjaju jezik zarad šupkanja evropskoj uniji koja se opet šupka americi koja opet donosi odluke kojim privlače birače a čije je stanovništvo blago rečeno maloumno i ispranog mozga. pa ja ne znam da li 3% srbije podržava ovo. što je najgore, čak ni većina amerikanaca ne gura tu priču, samo se najviše čuju...

Genije, idi pitaj Nušića, šta je ministarka!

Da pitam Nusica iz vremena kada zena nije ni mogla biti ministar?Ministarka je danas u ovoj godini zenski ministar.

Xe3no, mislim da ti učestalo jedenje paštete nagriza mozak. Tipujem da si veliki ljubitelj Malagurskog, da glasaš za Jeremića, navijaš za Real i Liverpul i da misliš da je Kafka najprecenjeniji autor na šaljivom sajtu Vukajlija.

Da ne bude sad da se pridružujem napadima na tebe ali "glupi amerikanci feat. uvlačenje u dupe EU" diskurs krajnje je simtomatičan. Oduvek sam npr. govorio doktorica, profesorka, učiteljica i iskreno čak nemam problem da prilagodim neke reči. Naravno, ne mogu da kažem prevodilica, to ne mogu da jebeno izgovorim i takve reči zaista ne vidim da ću ikad da integrišem u svoj govor.

Naravno, ne mogu da kažem prevodilica, to ne mogu da jebeno izgovorim i takve reči zaista ne vidim da ću ikad da integrišem u svoj govor.

Drugim rečima praktikuješ rodno senzitivni jezik samo kada je tebi zgodno i prjatno, eeeeee ccc XD

Znači cis male white privilege na delu!

Klepiš ribu po dupetu i kažeš joj: "Što si dobar jebač!"

Prevodilica je debilno, pre bi reko prevoditeljka

A pitanje za xezna, što se tiče “prirorodnih” promena jezika, gde se povlači linija? Osim naravno ako ne ulažeš svojski napor da ne govoriš okej, kul, buraz, ne koristiš šatrovački itd. Sve su to devijacije i pozajmljenice, njihova infiltracija je nastala iz potrebe. Lako je prozreti šta je potreba kada se govori o uvodjenju feminitiva, i nemam ništa protiv da se isti proskribuju za udžbenike i javna oglašavanja svake vrste dokle god se ne zalazi u domen prekršajne ili krivične odgovornosti

kad srbi osvoje beograd neće nam nametati takva sranja

Beograd je zenit srpstva, zbog provincijalskih sranja smo izgubili dva rata zadnja a jedan dobili samo do pola. Što bi reko Krauder Beograd je ideal male body. You might not like it, but this is what peak performance looks like