- sbanovan
Mi ostali se ionako jebemo u dupe na dnevnoj bazi. Oni to bar rade sa stilom i uzivanjem i ja im na tome zavidim. Licno ih ne gotivim, jer peder je obavezno i karakterom peder, ali posle svega, Srbija vise i ne zna za stid i sramotu. Svaka cast svima
- sbanovan
Danas ce na Prajdu biti i Eru sa svojim novim deckom crncem kog je upoznao na zurci u begeu smrdljivom. Kaze Erisha ocu i majci, pa sta i Mubanane je
COVEK
O
V
E
K - sbanovan
Autor iznad je peder
- sbanovan
Imamo gej predsednika koji krije da je gej ali znaju to mnogi obdareni beogradski momci, gej premijerku, gej ministre tako da je trulo vec protiviti se nesto
- sbanovan
Nego svi u vozic! Hahaha
- sbanovan
I ka Evropi drzimo, ovaj, pravac
- sbanovan
Ja se prijavljujem da budem zadnji vagon kao i uvek bata stratimir je tu da vam da vetar u ledja a evo Bohor neka bude lokomotiva
- DP
Puna podrska gejevima, dosta je bilo ugnjetavanja
- DG
Ајмо опет један бан за господина, тачно форум продисао без његових шизофрених цепања. По могућству овај пут дужи, који га курац штедите са тих 10-20 дана, као да ће после тога магично постати нормалан
- DG
Умало заборавих, стратимире пуши га, одвикао ми се курац од твојих уста већ
- sbanovan
Tako je, ajmo sve istine na videlo, ne moze jedna istina na sav glas, a druga istina, najcesce ona o sebi, da se krije
- sbanovan
Danas dajem svakome da mi popusi bez obzira na pol, eto moj skromni doprinos i podrska lgbt populaciji. Veliki pozdrav Pesi Azdejkovicu i ekipi i neka puse kurac

Dobro da, uveli smo prajd kao nešto civilizovano i normalno, ljudi se bore za svoje slobode i prava itd. Širom sveta se već i venčavaju ljudi, čak i u crkvi - ok, vole se, praktično je zbog papira, imovine...Uskoro će moći da usvajaju i gaje decu širom sveta, to je skroz izvesno; ta ista deca već u pojedinim zemljama menjaju pol sa 10 - 12 godina. Jedno me zanima - gde je granica, i može li je uopšte biti? Postoji li trenutak u kom govorimo - e super, sve smo izborili i ostvarili, sad smo potpuno slobodni, nezavisni, ravnopravni, zadovoljni itd. Postoji li tačka u kojoj čovečanstvo (ne grupe i pojedinci) nedvosmisleno povlači crtu uz stav - ovo ne može jer je loše, nemoralno i samo po sebi nenormalno?
- sbanovan
Pa ti posle veruj ljudima. E.
- DP
Zar Melkore i pedere mrziš
- јп
Poduži je to post melkijadese da bi u suštini samo rekao:
“šta je sledeće, pedofili?”. Ali kapiram da ti je verovatno zvučalo glupo