Prijava

Voleo bih da čujem šta biste priuštili sa ovim parama. Šta biste voleli da kupite s tim. Da vam sad neko da te pare u ruke, koliko bi vam potrajale i u šta bi bile spičkane. U šta biste uložili taj novac. Izvolite

U neka sitnija renoviranja.

U energiju. Mada 10k je kurac za to, al eto recimo solarni paneli za jedno domacinstvo ili malo preko toga. Cena energenata ce verovatno da raste, a sve i da to ne bude slucaj, sanse su da ce ti se dugorocno isplatiti.

Da, uvek sam imao vlažne snove o solarnim panelima, pogotovo kad stavis na papir da ne samo imas besplatnu struju nego i visak struje mozes da potrosis u kopanje Ethereuma, ulozis malo u panele i opremu kasnije je prakticno free money.

Mada ovde vise trazim odgovore na to kako sebi licno udovoljiti sa 10k evra, kako postati bolja osoba uz pomoc 10k evra, ziveti kvalitetniji zivot sa 10k evra vise nego sto si do sad imao, a ne kako ustediti smrdljive 3000 dinara mesecno na struji.

Ocekivao sam odgovore poput: brate idi u Brasov u Rumuniji, tamo imas jedan hotel u centru tamo udjes i kazes triput brzo pula pula pula, to je lozinka i recepcioner te odvede u sobu gde te za 50 evra jebu 2 top rumunke od 19 godina i imas nocenje sa doruckom ukljuceno

Majestro daj neku početnu osnovu, tipa šta već imaš čime si rešen pa da obrazlažemo.

Ovako ti je pitanje kretensko, neko bi se dopao danima i samo dopao.
Tipa, šta bi ste uradilo da vas 22 dobijete milku eura, pa dali bi deci za lečenje. Već imamo dovoljno.

Ili recimo ima u madjarskoj neka baka, das joj 100 evra i za te pare ti napravi 50 sapuna od svinjske masti i feromona, tako da kad se peres s tim zene kidisu na tebe prirodno zbog hormona. I za jos 100 evra napraviti ti sok od koprive od kog mozes da jebes a da ne svrsis dokle hoces.

Parafraziram sad sve al ok

Majestro daj neku početnu osnovu, tipa šta već imaš čime si rešen pa da obrazlažemo.

Pa recimo da hipoteticki uzmemo coveka koji je stambeno obezbedjen, tehnoloski takodje u smislu da mu ne fali telefona laptopova sonija televizora tostera itd, da je motorizovan dakle ne treba mu ni auto.

Samo ono, obican covek kome nista konkretno ne fali a ima 10.000 evra viska kod sebe

Da si frajer postavio bi pitanje šta bi ti uradio kada bih ti ja dao 10k eura.

Ovako si ispao pička, nudiš pare koje ne poseduješ ili ne želiš da daš.

Šta bi ste uradili kada bi mestro dao baš tebi 10k.

Nemoguć scenario.

Ejdus
U neka sitnija renoviranja.

Ejdus bi se bavio gletovanjem, amenio bi gume na bajsu. Možda i krečenje u belo.

mesni narezak
uplatiti kladionicu

bez konsulta sa dzankeejem nista

U energiju. Mada 10k je kurac za to, al eto recimo solarni paneli za jedno domacinstvo ili malo preko toga. Cena energenata ce verovatno da raste, a sve i da to ne bude slucaj, sanse su da ce ti se dugorocno isplatit

Racionalan tip. Zna kako do jeftinih resursa ali uvek ga je jebalo što nije imao pare da investira.

Kapira tržišnu računicu al jebe ga keš, zato će i dalje biti na konvencionalnoj struji.

Možda da dam ove pare Ćići i Frenkiju da se druže sa mnom? Valjda mi ne bi naplaćivali više od 1000e mesecno. Pare dodju i prodju, a za tih 10 meseci bih stvorio neke nezaboravne uspomene. Mozda bih se ogrebao i za poneku picku kraj njih.

Znam da su laki na parama i da za sve ove godine Dnjevnjaka i Tarzanije nazalost i dalje nisu videli vise od 3000 evra na kamari/racunu

Ko je Ćića?
Ko je Frenki?

Ok, ko je Ćića jbt

Samo ono, obican covek kome nista konkretno ne fali a ima 10.000 evra viska kod sebe

Nagradi sebe jednim putovanjem u neku egzoticnu zemlju, izgasiraj se i ako pretekne kupi novogodisnje paketice deci iz doma. Ili stekaj i ulozi u nesto da ti vraca pare da ne bi morao da rintas dok ne crknes / budes mogao da se penzionises ranije. Zavisi dal si becar ili stekara, po tvojim postovima bih reko da si becar.

Druže znaš kakav komp bih uzeo za te pare, leteo bi. Možda bi mi nešto i ostalo nakon grafičke he he SCATCH

U garderobu, kreatin, jeger i red bul.