U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
To Vam se čini deco jel velika je razlika ako si ti radio i štedeo za tih 10 hiljada ili si dobio kao poklon. Da si radio i štedeo za to nema teorije da bi se razbacivao na prostitutke.
jer*
Kupiš zemlju/zakupiš zemlju i zaseješ marihuanu. Imam insajd info da će za 5 godina vutra da se legalizuje u Srbistanu…
Ala, ala, ala to ne valja
Moderator vutru deci valja
Ala, ala, ala to ne ide
Autori Profu s dzejom vide
— Sejo Sekson
pa ubice ga doslovno konkurencija, bila vutra legalna ili ne, de sme pored naprednih da gaji
*8 evra po članku
Ako si ih dobio, a ne mukom stekao:
Kupiš auto za 2. 000 €, iznajmiš gajbu ili kuću na sedam dana, kupiš šampanjac - dva, pića i hrane za sedam dana i tri osobe, uzmeš dve prostitutke na 7 dana i samo ih tucaj 10-11 puta dnevno (ne zaboravi kupiti 80 kurtona!) i sedmog dana ih isplati i iz doma isprati. Nikad bolje bačena lova!
based srbski del boy? ko bih rekao
Kupiš auto za 2. 000 €, iznajmiš gajbu ili kuću na sedam dana, kupiš šampanjac - dva, pića i hrane za sedam dana i tri osobe, uzmeš dve prostitutke na 7 dana i samo ih tucaj 10-11 puta dnevno (ne zaboravi kupiti 80 kurtona!) i sedmog dana ih isplati i iz doma isprati. Nikad bolje bačena lova!
a krš od 2000e se tu uklapa kako tačno?
kakav je to recnik srpski del boje, sta bi na to rekao Srboslav iz dinastije Svevladovic
Pa kako će da isprati kurve, šta treba da im prstom upire u najbližu autobusku stanicu? Del Boy je gospodin čovek
Pričate o 10 milja ko da su neke pare sa kojima možeš nešto. Zaštekaj da imaš za ne daj bože nešto iskrsne i nastavi živiti ko bez njih.
Ja sam mislio da Maestro 10k istisne u vidu gnoja iz noznog palca, kad ono slabije
Ових 10к таман да заврши онај базен за који се интересовао пре извесног времена
Sve pretvoriti u novčanice od 10 dinara i plaćati isključivo njima.
Svako od nas je vec potrosio 10k.
Samo je pitanje u kojem vremenskom intervalu. To je cela poenta 10k.
Ali nije pitanje bilo "kad bi zaradio" vec "kada bi dobio"
Uplatite tiket papani mozda vas usere
https://www.youtube.com/watch?v=9mbKMaODUaM
Kolko sam ja skontao poenta teme je kako potrošili te pare kao da su namenjene isključivo za to - da se potroše. Kao da smo npr dobili vaučer od 10k i sve možeš s njim al ne možeš da ga uložiš u kripto recimo ili u zemlju
Tripko je l bi primi vakcinu za 10k?