![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Zavisi od autora...Recimo da to radim uvek sa Bob Dylan-om, a nikad sa Deep Purple.
Tako da ih oboje još uvek volim. :-)
http://www.youtube.com/watch?v=EZ1-tSsq9xk
Левитирам из кревета са овом пјесмом.
Tekst. Muzička podloga može biti i testerisanje psa al' ako tekst pogodi - aj zdravo.
Inače, jeste li slušali ikad testerisanje psa od Floua (The Flow)? Uf, kako to opali kad si zgudran....
Музика ми је далеко битнија, за текст ме неретко заболе. Увек ћу радије слушати ваљану музику са глупим текстом него дебилну музику са добрим текстом (зато не волим панк лолол). Ако се потрефе оба добра, до јаја!
Код неких песама на пример, музика је толико добра, да јој речи не требају (нпр. доста ствари од Смака типа Биска2, Харем, такође џез музика са текстовима је у 90% случајева говно и сл.). Једноставно, музика је много јача од текста и много већи спектар емоција може да изазове него "обичне" речи. Рекао бих чак да је музика кева свих уметности, ал' није ми у циљу да покренем беспотребну расправу.
Potpuno obrnuta situacija. Mnogo mi je vaznije da pesma ima dobar tekst, jer ne volim one djilkose sto pusta neku dobru muziku, a neki rke-koke tekst.
Hajd pojasni ovo.
То само може рећи љубитељ Балашевића. :)
S druge strane ovo može reći samo neko ko ni teme po forumu ne skonta. A interesantno - voli Balaševića?
Svašta čovjek pročita na ovom sajtu.
ja ako nevalja tekst ne volim pjesme jer mi tekst ulazi u glavu i ako je kakvo sranje od teksta odma' mi pjesma glupa
momak objasnio
Koji kurac postoje pjesme ako je nebitno šta tamo piše? Što ne napravi instrumental i završi priču?
Svašta čovjek pročita na ovom sajtu.
Не слушам Балашевића и мислим да му је музика донекле патетична. Ономад негде рекох да је готиван чова, јер га знам откад сам клиња био.
Draži su mi tekstovi od muzike, al' je besmisleno odvajati nešto što pun smisao daje samo skupa. Inače, patetični tekstovi su kul, jer sam ja patetično govedo.
Onomad si ti svašta rekao a ništa što poslije ne bi polizao baš k'o i taj simpatični čova.
Upravo. Zato tekst i treba više poštovati jer ga je teže kvalitetno uklopiti. Naravno ne pričam o tekstovima od 16 riječi Ti si moja čokolada, ja sam tvoja čokolada i da nije onog gada...
Mnogo se udubljujem, da da, prije no što čujem nečiju pjesmu potražim na internet lyrics od te pjesme pa ako mi se on svidi poslušam pjesmu.
Za to sam da se pjesme od sad zovu "tekstovi" a ne "pjesme" i da se izbače svi instrumenti a ostave samo nepredrkana akustična gitara.
ОК Аурора, о'лади, иди мотај питу или тако нешто.
Елем (ово ко Џими звучи лоло), кад слушам песму увек ми прво западне за уво музика, надркан риф, солажа ил' штавећ, зависи шта слушам. Текст углавном испрва ни не чујем.
Potpisujem.
Prijavila sam te za ovo i ubuduće ću jer mi je pun dži pametne dječurlije kojoj se sve dozvoli. Da ti ne bih ovdje odgovarala pa spemovala.
Dakle pjesma bez odgovarajućeg teksta i nije pjesma. Ni po definiciji to ne može biti.
Ali sam i inače primijetila da ljudi mizernog duha ne obraćaju pažnju na tekst. Štaviše hvale se tim. Imam par prijatelja kojim su najomiljenije pjesme one za koje ne znaju riječi uopšte. I onda ih čak i naručuju u kafani. Imam prijateljicu kojoj je jedna od omiljenih pjesama Vidovdan, žena je muslimanka i veze nema o čemu se radi u pjesmi. Ne znam da li da joj kažem ili ne.
AMIN!
reci joj auroro...
Tekst je nebitan,muzika je bitna jedino...muzika je ta koja deluje na raspolozenje i stvara atmosferu...
Ajde jebote šta terate kontru jedni drugima koji kurac? Jebote, mizerni ne slušaju tekst, oni bez razvijenog čula sluha muziku i aj u kurac. Svi smo stoka. Jeboga bog. Samo kao jebeni ovnovi forsirate svoje mišljenje iako znate da nećete nikoga ubediti u svoje. A i jedni i drugi serete. Ni jedni ni drugi niste u pravu. Koji vam je moj