Vukajlija Ultimate Nerd Showdown

1. Sevast pobedio službenim rezultatom, ali je takmičenje i dalje neregularno. Delegat Šmoklja nije se takodje pokazao, sponzor Zapata bio ok skroz.

2. 100 pitanja, normalan kviz i može, nas dva nećemo varati, to je rešeno.

3. Ne znam Melk koji ti je i zasto.

Msm ako tako svi nastupimo na kraju jedino celt ovde ispadne normalan i dosledan

4. samo pokisnemo ko kurac na bicikli jbt

pa to

5. Jbt ako vec ubacujete formu licnog i to debelo zasto posle glumatate bezlicna bica.

Vazi za melka zapa celta prevashodno

6. Msm ako tako svi nastupimo na kraju jedino celt ovde ispadne normalan i dosledan

i to je na neki krajnje idiotsko način tačno.

7. Obrazovana načitana familija i ja sa njom da.

8. pa to

Omašio si poentu ako ti je cilj da te svi mrze jbg

9. Omašio si poentu ako ti je cilj da te svi mrze jbg

Zašto bi mi tako nešto bilo cilj i zašto bi bilo ko mrzeo nekakav nalog na sajtu od 14 ljudi.

10. Msm ako tako svi nastupimo na kraju jedino celt ovde ispadne normalan i dosledan

i to je na neki krajnje idiotsko način tačno

Jeste. Mozemo se sprdati koliko hocemo.
    Covek zivi ono sto napise.

O cemu pricamo jbt

11. jebes kviz, bila bi fora da svi odradimo neki test licnosti i da to postujemo ovde, to bi bila festa

12. Org je bio krš, to stoji. Treba da nešto čitam, pa na svakih šes sekundi odgovorim sa jednom rečju dobro možda dve, i onda rifrešujem sajt koji baguje sako malo i umre 17 puta u sat vremena. To je bio plan, tu sam se i smorio generalno.

13. Sevaste, takva stvar znaci kraj svega, kraj prijateljstva, kraj braka,... To samo roditelji i budale mogu da podnesu

14. Svakako da nije cilj bio utvrditi ko više zna, nego na koji će način melk ispasti pička - jer on bi za to našao način sa 30/30 odgovora

Tipa tražio bi još 30 i onda bi posle tuceta pitanja kad se sevast približi na hendikep 10 reko a već sam dobio ljudi odoh slatko da se naspavam sad

15. Ali to je tek komplikovano

16. Melkijades
    Sevast pobedio službenim rezultatom, ali je takmičenje i dalje neregularno. Delegat Šmoklja nije se takodje pokazao, sponzor Zapata bio ok skroz.

Pre svega izuzetno neprofesionalno ponašanje takmičara Melkijadesa zbog čega se dotičnom doživotno zabranjuje i sama pomisao na učestvovanje na ovakvim manifestacijama pod okriljem humorističkog sajta Vukajlija.com i proglašava se za automatskog perpetualnog gubitnika u bilo kakvim natjecanjima slične prirode, počev sa ovim.

https://www.youtube.com/watch?v=Uup8yJsErNA

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.