Vukajlija Ultimate Nerd Showdown

1. Jesi sevaste brate to je to.

Idemo dalje.

Forum must live

2. Jos da vratimo postere, pokrenemo neku onlajn kampanju za povratak 50-ak starih clanova i pali se masina

3. Show must go on što bi rekao pevač homoseksualne orijentacije jede britanske rok grupe.

4. Vakcina tema + kviz melk seve

Malo malo baguje server

O celtovim postovima da ne pricamo

5. A gde bih na to Carimire stavio +1, nešto si pomešao.

6. Nadam se da moj avatar ne uzima puno resursa

7. Za koliko bi Kajzen prodao ovaj sajt?

8. Melkee jedino što si uspeo ovim fijaskom nije bilo da me istroluješ, to je neizvodljivo, nego da mi još jednom dokažeš lepo upakovanu prostu životnu istinu da oni koji se najviše busaju i kurče da nešto znaju zapravo pojma nemaju. Što bi reko celt parada proseka ovde

9. Nisam jbt, zapov koment sl dan bio ovo je vuka, stavio si +1

Nebitno, mozda si samo celtu napisao da se slazes oko maski lolololo

10. Sevaste za ovu oholost zaslužuješ da te izbambusam u pravom poštenom kvizu. 100 pitanja i da je na nekoj kviz stranici nečemu, 12 minuta, da žiri ima jasne odgovore i može, peglamo. Ovo danas je sem Zapatinog dela bila fejspalm organizacija. Napravite to za sutra u 5 pa da te izlemam.

11. Sevaste za ovu oholost zaslužuješ da te izbambusam u pravom poštenom kvizu. 100 pitanja i da je na nekoj kviz stranici nečemu, 12 minuta, da žiri ima jasne odgovore i može, peglamo. Ovo danas je sem Zapatinog dela bila fejspalm organizacija. Napravite to za sutra u 5 pa da te izlemam.

12. Otkazujem podrsku.
    U x situaciji seve je winner jer je manje govana pojeo, daleko manje.

Tako stvari ne funkcionisu.

Jbt ulazis i izlazis iz igre cesce nego baba iz lidla. Odjebi

13. Sta si se bre okomio na meme covece

14. Sevast 1
    Melk 0

To je moje vidjenje situacije.

15. Cara™
    Sevast 1
    Melk 0

To je moje vidjenje situacije.

+

16. Da ne kazem Sevast pobedio, van konteksta.
    Forma promasena navlakusa procitana.

Bezveze

17. Melk brate jel si ti ozbiljno pisao one postove o tvojoj familiji koja se davi u kulturi i književnosti što da bi dao doznaku kako bi pokidao Sevasta u toj oblasti, što da se prosereš malo, a sad petljaš kako si nas samo navlačio? Majke mi samo se posipaš govnima svaki put kad pokušaš da istroluješ prvo ono s primanjem vakcine sad ovo, savetujem ti da prestaneš s tim više msm niko ne ispadne glup samo pokisnemo ko kurac na bicikli jbt

18. Sevast diže vukajliju iz mrtvih ko nekad Maestro

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.