Vukajlija Ultimate Nerd Showdown

1. Kompromitovo se Melk

True fact

2. jer on bi za to našao način sa 30/30 odgovora

Pa bih

3. Ja znam za myers briggsov kako već onaj personality test, radio na poslu na seminarskom nekom. Mislim da je to najtačniji test ličnost koji možeš da uradiš

4. Ono tipa ENFP, INFJ I to

5. Ne treba nam test ličnosti imamo Melka to je naš test ličnosti i strpljenja, to je naše ogledalo

6. e znam i ja za mbti, gotivan je, nije da bilo koji test licnosti moze da ukalupi sve ljude, ali realno postoje neki sabloni kad je mbti u pitanju

7. U nekom momentu sam napisao da je neposteno da za dvojicu postenih tvrdis da su neposteni.

Sada kada se vidi stvarna nepostenost obojice a izrazita nepostenog jednog jasno je da je
    lakovernost osobina glupavih ljudi.

8. Sada kada se vidi stvarna nepostenost obojice a izrazita nepostenog jednog jasno je da je
    lakovernost osobina glupavih ljudi.

sta sam ja neposteno uradio

9. Majers Brigs je horoskop za humanističarke koje drže sebe pametnijim od pučanskog zodijaka, čuo sam za par likova koji to shvataju ozbiljno i verujem da svaki voli Trockog i Simon de Buvuar skoro koliko i kurac u dupe, tako da bi iskidali ovaj kultur test

Osim dela o sportu, naravno

10. Ko pobedi u testu ličnosti dobija ekskluzivnu psihoterapeutsku procenu dr Zapate, a ako bude baš uspešan ko zna možda mu srede i lobotomiju

11. ko izgubi ide kod dr triforsa na terapiju

12. sta sam ja neposteno uradio

Trebao si da izgubis djubre jedno bezobrazno, sve je indikovalo na to, jos te nije sramota da pitas

13. A u principu odrao bih ga i na onih 25 početnih. Da je ušlo i 5 iz muzičkog dela ne bi imao šta da traži.

14. Realno sevast ispao si i picka kada si mi napisao da je 150 od 300 stranica na temi vakcina moje u podrugljivom tonu a malo malo worsipujes svoj doprinos radu servera.

Picka si.

15. Odrao bi ti ovog mog dole

16. Sevast uopste nije konfliktan dečko, smatram da bi stoički podnio poraz ali čudan splet okolnosti ne dade mu prostora da to i dokaže

17. Ako bi do poraza došlo, jer kako vidim i melk je zatečen pitanjima možda bi on deblji kraj izvukao ko zna

18. Sevast nije konfliktan jer dobro trpi.
    To ne znaci da nije konfliktan.

Videli smo kako je ispizdeo skoro sa grafovima

19. caro brate, previse k srcu uzimas sta drugi govore

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.