Лол значи сад анализирате шббкбб, ех само да је постојао начин да видимо шта би стварно било, поготово с обзиром да сте обојица били ту цело време не радећи ништа
Да, ти си деловао спремно, више се на Мелкора односило, јер је дословно провео цело вече пишући овде објашњавајући нам како не може да проведе цело вече пишући овде
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
e jbg
Лол значи сад анализирате шббкбб, ех само да је постојао начин да видимо шта би стварно било, поготово с обзиром да сте обојица били ту цело време не радећи ништа
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/025/543/eca.png
ne upirite prstom u mene, ja sam bio spreman da izadjem na megdan po cenu poraza, melkor i smoklja su pokvarili zabavu
Да, ти си деловао спремно, више се на Мелкора односило, јер је дословно провео цело вече пишући овде објашњавајући нам како не може да проведе цело вече пишући овде
Ja bih izgubio sa 0 bodova i u suštini sabotirao celu stvar.
Ono, na vukajliji smo.
a sad vidim ovu temu
Иначе целт је захтевао јебене 3 минуте времена за комплетан тест, целих 180 секунди, збиља ко то може да приушти
ndžamena idemoo ošurio bih kviz ovaj
Ti se nisi ni za baraž kvalifikovao, intertoto kup možeš da igraš samo.
kome tito be
Drago mi je da vam se svidjaju pitanja
zovite sijalicu onog čoek profesionalac da vam sastavi xd
mada solidna su i ovo pitanja svaka čast arthur morgan
Jebote
Reko ja lepo, srednji lvl milionera, ono izmedju prve i druge zagarantovane sume, ali bez ponudjenih, da ima ponudjenih bila bi laksa
Zap svaka cast
Nemam reci da su ispalili
A dobro, realno jebada je oko logistike. Msm, da privatnost nije problem, sve se resava jednim viber conference pozivom, ovako onlajn, vrlo zajebano.
Po memi opasmoje za zmiju jel kabi porgutala celu bamamu mogla bih da se ugusi narucito akoje malja zmija u pitalju
Plebs vukajlije : Zapata što si sastavio pitanja sve te jeblo
Zapata be like : ima uzmem neka random pitanja kojih se setim od vikenda iz paba