Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
To se medicinski zove akutna psihoticna epizoda: da li je izazvana stresom, drogom ili genetskom sklonoscu za takvo nesto, nebitno je, covek se muci, i treba mu strucna pomoc.
+1
Celt +1 i +1
M da li si eksterni validator
Auu ispade Frenki stvarno kockar i narkoman, ja mislio to samo Tarzane zavrnuo po malo za koji ket ponekad. Tužna porodična priča i ako je tako kao što kažete, teško da će ikada više biti normalan
bice ako bude pio lekove al onda nece biti smesan pa ce da se skine i onda opet opsada itd
Ok. Onda su stvari zapravo mnogo gore.
Šta bre pametujete pička vam materina hahahah
Uvek mi je bilo fascinantno kako ljudi zastrane tako. Kao imaš 25 godina lupam, da li razmišljaš u fazonu: ee al mi je do jaja, sto posto neću biti klošar sa 36 i onda završiš u ludnici posle 10 godina jer si kockar i narkoman.
Na kraju su većina tarzana postali ono što su parodirali
Čiča Morada, voli kurca mlada :D
Cica Morada, za sprdanje dobar ispada
Realno bi Morada mogao da nas tuži za veb maltretiranje.
sad ce cica morada da izadje u vestima, pomogli smo frenkiju ali odmogli njemu :D
al stvarno 3 najjaca nicka
vlade limar
cika bulja
cica morada
https://www.kurir.rs/crna-hronika/3833061/jutjuber-objavio-fotku-polugole-zene-bez-glave-u-stanu
Kako je jadan ovaj Kurir jbt "objavio sliku polugole zene bez glave u stanu uz ZABRINJAVAJUCU PORUKU" kao da je ubio lol odsekao joj glavu. Nego nebitno to, nmz da mi kaze niko da ovo nije iscenirano i isforsirano prilicno i sprdnja, sad pogotovo nakon ovoga
Boli ga kurac malo blam kad se otreznis, to prodje, ali do jaja prica za ortake ostaje do kraja zivota. Bolje to nego da te ljube masne babe na sv nikolu
FOTKU POLUGOLE ŽENE BEZ GLAVEFOTKU POLUGOLE ŽENE BEZ GLAVEFOTKU POLUGOLE ŽENE BEZ GLAVEFOTKU POLUGOLE ŽENE BEZ GLAVEFOTKU POLUGOLE ŽENE BEZ GLAVEFOTKU POLUGOLE ŽENE BEZ GLAVEFOTKU POLUGOLE ŽENE BEZ GLAVEFOTKU POLUGOLE ŽENE BEZ GLAVEFOTKU POLUGOLE ŽENE BEZ GLAVE
xaxaaxaxaxaxaxaxaxax
hahha ja sam psihicka stena
melkijades pusi kuraca dvades
ja se ne bih zezao sa covekom koji gde god se pojavi nastane neko sranje, neko pokusa da se ubije ili krene neka pucnjava
Da nije frenki zadrzavao vatrogasce samohrana majka sestoro dece bi jos uvek imala kucu
https://www.blic.rs/vesti/hronika/samohranoj-majci-sestoro-dece-izgorela-kuca-strava-i-uzas-u-pirotu-na-svetog-nikolu/bkf1w6n
Po mojim informacijama, ćale mu se ubio nakon što je vratio sve Frenkijeve dugove, a ubio se zato što mu je sin narkoman i kockar pa sad taj isti narkoman i kockar pokušava da privuče pažnju da ispadne veća žrtva od sopstvenog oca.
Jel ovo istina za samoubistvo? za dugove šta i kako ne ulazim, nebitno sad
Jbt Gambi kad vidim koliko se zalažeš za čoveka i braniš njegove postupke, dodje mi da te pozovem da mi se pokenjaš nasred dnevne sobe.
Manijak jeste istina za samoubistvo, ubio se covek nema 10ak dana