Pomozimo Vukajlijasu da se ne ubije

  1. Ao pa to jesu pravi ljudi. Glomazić napisao nečitku knjigu totalno, čuh iz prve ruke od proverenog i kul člana ovog sajta.

  2. Tarzanija je bila isuviše primitivna za moj ukus. Nekako mi se činilo kao da se svako ko je pisao tamo trudio da što više podseća na Bukovskog - koji je đubre sam po sebi.

  3. Sta znam, meni ok knjiga, malo flešira na par mesta, ali solidan prvenac.

  4. Sad gledam frenkijev nalog ovde. Imao 25 godina kad je poceo da pise definicije. Malo manje nego ja sad. Pa kako i ne bi bio idol i najjaci autor ovde pre 10 godina. Ovo mi sad opet otvara nove nedoumice, kako izgleda frenkijev zivot pre Tarzanije. Ne bih da vredjam ni podcenjujem ali nesto mi vuce na to da se verovatno nije zaposlio do tad, mozda bio neki student koji je malo okasnio. U svakom slucaju, gde god vi svi bili i sta god radili hvala vam sto ste me slifovali malo ovde dok sam bio mlad i glup.

  5. Djevdjir bravo! Ne znam ko me je zvao, Nikola mislim da se zove čovek i da smo drugari na fb. Ne ložim te i ne lupam gluposti, pojma nemam ko je čovek, šta je instagram, Rasta znam ko je sa slike samo, ne znam ko su jalabrat i bubakoreli, od pre par dana znam šta je i kako izgleda bakaprase, jer se delimično zbog nekih njegovih svinjarija ubila ona devojka. Ne znam tač telefon da koristim iako ga imam već 5 godina, i dalje je dekodiran i služi mi da fotografišem (krš slike pravi realno, ili ja ne umem da se slžim kamerom), slušam muziku i ponekad nemački, audiokurs. Ja sam 19th century man bukvalno. Imam struju, toplu vodu, komp i net i to mi je dovoljno, čak previše.

  6. Ako je to istina, onda za stolom i tastaturom kucas ove reci u 2 sabajle umesto na tac, u lezecem kao gospodin covek. A to samo po sebi smanjuje pH na kriticne vrednosti

  7. Upravo otišao da proverim taj Djevdjir još jednom, ovo je najaktuelniji post tamo -

    "Изашло из штампе вруће као кафа из пржионице, или бурек из пекаре, или прасе скинуто с ражња - добро сад, то баш није прикладно поређење - изашло топло из штампе као камен на јесењем сунцу који је цео септембарски дан купио топлину... елем,
    линк у објави, и на страници, ко жели да наручи, а за који дан и у књижарама, да не кажем: У СВИМ БОЉЕ СНАДБЕВЕНИМ КЊИЖАРАМА ух сад се осећам непријатно као неки препродавац и Минимакс кад чита пред почетак емисије листу спонзора".

    Sunce ti jebem krvavo u pičku, ovo je do te mere nečitko, neduhovito, isprazno i nepotrebno da je to neopisivo.

  8. A opet, miljama bolje od svega sto si ti ikad napisao ovde. Al ko sto rece, ti najbolje cuvas za tu famoznu knjigu. Objavi je, prvi cu je kupiti. Kao sto sam i od ove dvojice. Pa da vidimo ko je duhovit, citljiv itd

  9. U ležećem, noge na stolu (sto mi je na točkiće, tako da mogu da ga krećem i podešavam kako mi volja), lap u lepu, tj krilu, lap - krilo, fazon hihi, ležeći položaj naravno, sve radim ležeći, čitam ležeći, jedem ležeći, gledam fudbal ležeći...Čak i eng. predajem ponekad ležeći. Kao jebeni cezar :) Jedino slikam na podu, pošto radim mahom velike formate i nema drugog načina. Ja sam čovek - nekretnina, postojim, češem bulju i kenjam.

  10. Čiji je Djevdjir? Slabo je zaživeo vidim, ni pet iljada da dobaci. Ne razumem koncept i svrhu toga uopšte.

  11. Čitati moje kilometarske, suvoparne i nepotrebne transferblama postove na mrtvom sajtu vukajlija je mazohizam i egzibicionizam svoje vrste, ali raditi to na fejsbuku je krajnji stadijum jebote.

  12. Pa razumeo je koncept njegov izdavač.

  13. Što bi rekli braća maltežani, good for him.

  14. Inače Zapato ako ti se čitaju freš mladi autori, ovo vredi https://www.vulkani.rs/domaci-autori/2774-prelest

    Pomalo usiljeno i manjkavo, ali obećava momak i ne treba mu zameriti, tek je na početku.

  15. Dobar je Slavorum, ti momci, ko god bili, su napravili dobru priču. Odlična ideja i koncept, duhovito, zabavno, poučno, informišuće, prava zajebancija. Na kraju su to i unovčili, jednom rečju svaka im čast. Razumem potrebu ljudi da nešto pišu ili snimaju (dobro, djevdjir je, ako ništa drugo, pristojan), no ako ćeš već da praviš nekakve klipove moraš znati kako da napraviš "scenu" - udješ u kadar, kako da stojiš, napraviš dijalog itd. Pored tih osnovnih stvari nije na odmet ni da imaš elementarne glumačke sposobnosti i da je to što budžiš, ako ništa drugo, bar iole zanimljivo. Iskreno, onaj voćkice mi upropastile život mi je golo govno par ekselans; ako je to najgledanije i najhvaljenije od sveg repertoara koji je potekao od te neke grupe ljudi, ne postoji ni trunka potrebe da se bavim ostatkom.

  16. Melk, đevđir je pisanje u staroslavenskom stilu zvanom "Pletenije sloves"
    I mogu priznati da to dobro radi, originalno i često duhovito.

  17. Daj primer neki citljivi pletenija sloves
    Ima covek lepih opservacija i lepih poredjenja npr taj kamen na suncu al da je nesto i nije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.