Prijava

Nekako mi bezivotan djevdjir i kao da je pitanje dana kad ce da se obesi
Mada deluje da ga napadaju milfare mozda se i ne ubije
Sta mislite kolko je jebo
Inace on je samac ili?

Po komentarima na fb vidim da milfare bas luče vlagu na tekstove, garant umače redovito.

Nekako mi se činilo kao da se svako ko je pisao tamo trudio da što više podseća na Bukovskog - koji je đubre sam po sebi.

AKo ti se činilo, to je samo zato što jeste bilo tako.
Doduše ja tad još nisam pročitao Bukovskog (noob) pa mi je bilo kul. A na kraju to Vidojkoviću prolazi već godinama na mnogo većoj sceni.
Nezavisno od toga, imali su dosta dobrih stvari, naročito u početku.

LOL Zap, može jedna insajderska info, a i ne mora. Sećam se da je bio serijal tekstova koje je navodno pisala profi kurva, i koji je naglo prestao.
E sad je l ste stvarno navatali bili prijateljicu noći ili se neko od vas glupirao?

Ej kroz maglu se secam toga, 99% sam siguran da je frenki to pisao

Zapata da si se samo jednom pojavio u dnevnjaku, ne bi bio ovde. Davio bi se u pickama, ne bi disao.
Eno ti ga onaj mali celavi sto ne zna da kaze R, pise neke citate, svi ga lajkuju. Meni je krivo u tvoje ime.
A zamisli sad da si jedan alo, paaavle ooovde. Jedino sto je malo precrn, predlakav i previsok, strefice ga infarkt do 60-te.

Ma gde brt, ne bi ja to mogo, previse sam stidljiv

Dnevnjak je preloš. Jedini legitimno smešan klip mi je onaj dvougao s Frenkijem, kučkarka i lik koji ne voli pse, da sam se smjejao od srca.

Kako vreme prolazi, sve manje polaže test vremena dnevnjak. Mada, mozda bi mi bilo smesno da sam prva srednje, sto im je bila ciljna grupa, najvise je dece i bilo na famoznom nastupu, kad sam brojao stolice lolzinjo.

meni je cico jedini uvek bio zanimljiv, crnogorca proslavila jedna fora lik je jezivo cringe harizme bez, naduvani lik mi deluje kao da mu je uvek neugodno a onda je i meni, ostali toliko nebitni da ne mogu se setim niceg bitnog, e da onaj debeli sa bradom previse usiljen i nebazdaren, frenki kao da je svestan da mu tamo nije mesto ali treba mu kinta za vockice

Za Qanon kazu "symbolism will be their downfall" a za dnevnjak "njihov pad je poce od emisije sa Djanijem #blamantno"

Da li bi neko od cenjene braće vukajlijaša bio ljubazan da mi baci ovde nekog našeg tipa, klinca, grupu gradjana ili šta već - koji prave nešto zanimljivo, duhovito, kvalitetno na bilo koji način? Nekog jutjubera nešto? Musaši me redovno maltretira da gledam galebnikčevića (to je doduše ok koncept, dovodiš neke neobične ljude i daš im sat - dva da prde šta oće iz svog života, kao da je to naročito važno, al ajde). Onaj lik što putuje po divljini i snima plemena i šta sve ne - to isto ima smisla i duha, ali ne gledam jbg, samo jednu epizodu sam ispratio.

E da, ne mogu da verujem da ću okačiti Marića ovde, ali ovo je zaista prilog vredan pažnje. Faca čovek, nema šta, ne znam kako ranije nisam čuo bio za njega. Malo je možda slagao, doduše vrv nenamerno, svašta je sigurno prećutao, ali vredi potrošiti dva sata slušajući ga. https://www.youtube.com/watch?v=jh6vdKcFHVM&ab_channel=GoliZivotTVHappy

Ne mogu da shvatim ozbiljno coveka koji se zove boban

Pa ako nisi čitao Tarzaniju i gledaš Dnevnjak, možda bi ti bilo OK, ali kad recimo vidiš kako su svoje tekstove preveli u skečeve bude ti jasno da tu se već s tim formatom precenili.
A ono s Đanijem je ko da iz Radničkog oćeš da uskočiš u prvu postavu Man Junajteda odma, jer crveni dresovi su isto, šta ima veze.
Neće jbg, drastično precenjivanje.

U tome je stos, mlade vunice

Ne znam, kad se pojavila tarzanija i ostalo, bio sam u fazonu - jbt već gubim vreme po vukajliji, još mi samo to treba. Video sam par nečega što je jako ličilo na ovdašnje postere, bili su dobri, mada sve aktuelno - politički. U principu nije mi bilo jasno zbog čega je nekome palo na pamet da će da živi od toga. Ponavljam, ljudi precenjuju svoje intelektualne sposobnosti i smisao za humor. Provedeš 5 godina života kao stendapkomičar, i nakon 5g fore su ti jednako slabe kao na početku.