Muzičko ćoše - vaše muzičko stvaralaštvo

  1. студирао холандски

    Prvi put cujem da postoji holandski (jezik). Znam za flamanski koji Holandjani koriste ...

  2. Џими ако оћеш да се играш са тим могу ти проследим фајл у оригиналу где видиш све како и шта. Пошто обично направим нешто од 30-60 секунди и не знам шта даље. Али ако је некоме добро може да носи и да гради на томе :)

  3. Заборавих да питам... ШТА ЈЕ ЈЕБЕНА ХРОМАТСКА СКАЛА??? Људи ја сам дете са села када су ови фенси музички изрази у питању...

    То је кад нпр. на клавиру свираш све дирке редом. И црне и беле. Има их 12 у октави. Или кад на гитари редом кренеш по праговима, не прескачеш ниједан. Тј. кад свираш рендом тонове, могло би се рећи, кад их не уклапаш у неку постојећу скалу.

    Нпр. дур скала ти је кад одсвираш један тон, па један прескочиш, па други, па опет један прескочиш, па трећи, па не прескачеш, већ идеш на четврти, па прескочиш, па пети, па прескочиш, па шести, па прескочиш, па седми, па не прескачеш, већ директ идеш на следећи, који је октава у односу на онај први. Да се тако лаички изразим. :)

  4. А тооо.... Па ја сам то називао "лупи и уживај". А за дур сам знао (стим што између 3. и 4. је полустепен као и између 7. и 8. - ПАМЕТАН САМ ЈА!!):Д
    Него види мој последњи пост на претходној страни. Фала на информацији :Д

  5. Prvi put cujem da postoji holandski (jezik). Znam za flamanski koji Holandjani koriste ...

    Постојао или не, постоји катедра за холандски језик и књижевност. :)

    Џими ако оћеш да се играш са тим могу ти проследим фајл у оригиналу где видиш све како и шта. Пошто обично направим нешто од 30-60 секунди и не знам шта даље. Али ако је некоме добро може да носи и да гради на томе :)

    Пошаљи. Је л' то миди? Мора да ми кажеш и у ком програму си га едитовао.
    Саћу ти шибнем мејл.

  6. Фрути лупс 9. Ако немаш то могу се потрудити да напушем на неком нотном курцу и да ти проследим. Барем знам да пишем ноте и да их читам :Д

  7. Постојао или не, постоји катедра за холандски језик и књижевност. :)

    Nisam mislio da te ispravljam, majke mi nisam znao da postoji katedra za holandski jezik. Covek uci dok je ziv.

  8. Фрути лупс 9. Ако немаш то могу се потрудити да напушем на неком нотном курцу и да ти проследим. Барем знам да пишем ноте и да их читам :Д

    Ма, могу то да отворим у Кјубејзу, није проблем, него сам мислио због боје клавира, биће вероватно другачија. Снаћи ћу се.

    Nisam mislio da te ispravljam, majke mi nisam znao da postoji katedra za holandski jezik. Covek uci dok je ziv.

    Па, кад постоји за бугарски, мора и ова.... :))

  9. Vladika Rade je bio prvi pank folk melodični grajnder na ovim prostorima. Ko ne veruje, ne dočeko ruju zoru...

    http://www.youtube.com/watch?v=XAVF0q0abaA

  10. @Virtualni Srbin Kako si negativan. Očigledno je da ne znamo da sviramo. I sad se ti našao da mi to saopštiš. Što bi rekli holanđani, na holandskom: Je hebt geen gevoel voor humor! I još: Punk is niet dood (ovo isto holandski).

  11. @Valdemar, vasu svirku ni pijan ne bi svario. Mozda mrtav.

    Ovo je ono sto sam rekao. Procitaj svoj post.

    E sad, nigde nisam pomenu da vi ne znate da svirate. Jednostavno, ta vrsta muzike je za mene ... pa nije muzika, cak i kada su muzicari talentovani. Nemoj da se ljutis i nisam rekao da ne znate da svirate.

  12. Та, немојте се свађати овде. :) Нико овде није професионалац. Сви мање-више фалширамо (сем Зељчека, њему скидам капу). :) Зезање, људи.

  13. Ja sam profesionalac.

  14. Дај неки линак. :)

  15. Џими не руши ми снешка! Ја сам професионалац исто! И лупам линкеве кад гој нешто ново обесим!

  16. Ovo sam vec kacio na sajt. Bilo je to pre 12 godina negde u Skandinaviji. A za taze linkove nisam siguran da smem da okacim ... to bi otkrilo identitet nekih ljudi.

    http://www.youtube.com/watch?v=SINBmjeKyl8

  17. А ко си ти од овијех људи?

  18. Пре 12 година оваква камера? И клавијатура? И Кафански звучници с плавом диодом? Машала..

  19. Не волим ту врсту музике, али опасно добро звучите. Свиђа ми се гитаристин кабинет. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.