Prijava

Да ли ико од вас који снимате музику може ишта да сними на Windows 7 оперативном систему? Откако сам инсталирао исти, јавља ми се кашњење кад убодем гитару или микрофон у комп. И то не оно кашњење кад снимиш, па приметиш да касни на снимку, већ кашњење на звучницима већ у току свирања. Звучи као да ми је укључен chorus.

Гуглао сам проблем, изгледа да на стотине људи има исти проблем:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-sound/microphone-delay-when-recording-in-windows-7/6b20d795-03fc-4632-a6eb-f0cdc78a702d

Да ли ико од вас који снимате музику може ишта да сними на Windows 7 оперативном систему? Откако сам инсталирао исти, јавља ми се кашњење кад убодем гитару или микрофон у комп. И то не оно кашњење кад снимиш, па приметиш да касни на снимку, већ кашњење на звучницима већ у току свирања.

Mogu da snimim. Preko GuitarRiga, onaj POST snimac :) A kasni uvek, i to dok sviram, pise u GuitarRigu da mi kasni zvuk 30.6 ms, nije mnogo ali se primeti.

Ja sam imao tih problema i u Xp-u, ali ASIO4ALL to ispravlja, samo trebas lepo da ga podesis.. ne znam sada za 7-cu, ali verovatno ispravlja i tu, probaj

Ja sam imao tih problema i u Xp-u, ali ASIO4ALL to ispravlja, samo trebas lepo da ga podesis.. ne znam sada za 7-cu, ali verovatno ispravlja i tu, probaj

Imam ja ASIO na sedmici, ali kad uđem tamo na podešavanja, pa prebacim sa WASAPI na ASIO status je Stopped, a od Device-ova mogu da biram Session I/O, Guitar Rig Mobile I/O, Rig Kontrol, ali šta god da odaberem, još uvek je Stopped.

Dozvolite mi da vam predstavim najnoviju autorsku stvar benda mog prijatelja, najbolje drvarske grupe današnjice - "Djecu parizera Feat Zemljotres". . Obratite pažnju na tekst i uživajte usput! :)

Mislim da su ljudi na putu da ostave nešto kvalitetno iza sebe.

http://www.youtube.com/watch?v=YbaBO6vmtgI&feature=player_embedded

Zeljček, zar nije ovo plagijat od 4 non blondes - What's going on?

Naravno da jeste, mislim, toliko je očigledno da je obrada da sam smatrao kako nema potrebe to ni napominjati... :) A i piše ti na kraju snimka da je muzika posuđena iz popularnog hita, ako budeš strpljiv da ga pogledaš kompletnog. Ajd da iskoristim priliku i napomenem da je "What's up", inače, prva stvar koju sam, zbog njene divne interpretacije od strane jedne D. Božović ja lično morao naučiti da sviram na gitari..
Što se tiče Djece parizera, poenta je u odličnom tekstovima, mada u njima preovladavaju lokalni izrazi, fore i soc. real. frustracija života u tom predivnom zabačenom kraju Bosne, što je možda potpuno razumljivo samo nama što smo "otud".

Naravno da jeste, mislim, toliko je očigledno da je obrada da sam smatrao kako nema potrebe to ni napominjati... :) A i piše ti na kraju snimka da je muzika posuđena iz popularnog hita, ako budeš strpljiv da ga pogledaš kompletnog.

Jebiga, nisam kuci, pa sam slusao povrsno.

Dolaze li u obzir technical death metal midi demo-i? lolo
Imam ih pun kurac, pa reko da podelim sa nekim.

Прво да вас питам где је најбоље да уплоадујем песму, па да је окачим овде?
Кад ми одговорите, окачићу моју песму коју сам снимио на гитари коју сам сам направио.

Хаха, добро је. :))

Мало сам се зајебавао у дневној соби, не могу нахватати никог да свирамо овакве ствари у двије гитаре, па сам то почео чинити сам.

http://www.youtube.com/watch?v=0pK0munHlIc

У, то је легендарна ствар. Свиђа ми се твоја интерпретација.

Занимљиво, Арбор. Браво за труд, мене би мрзело да се снимам 50 пута :))

Свиђа ми се ово Арборово.