Maestro kriptotrejder

1. Nije, ovaj na klipu još ima kosu :)))

2. lolo mislio sam na lika koji je od 300$ napravio milione xd

inace u toku solar eclipse, los predstava od strane sorosa i iluminata

3. Ehhh vaxovci moji, to je sve projekcija, lampa na projektoru zrela za menjanje pa ugasili i napravili PoMrAcEnJe, vacca i kemtrejlsi sto vama pada po glooovi vam pomutili razum

4. mesec proco ispod sunca kuglashi kmece o pomracenju evo gledaj ima sve live (3d animacija)

5. Kako život, altkojneri?

6. Sace ekspanzija gradnje samo jos malo da poraste btc, ima padnu cene nekretnina minimum 40% kad raznorazni majneri krenu sa investicijama u zgradurine. Ne valja bas sve unucima ostavljati (treba i oni neshto da rade)

7. Tako je, nek si izgrade karakter.

8. brate market is irasnal komplitli, fazon altovi otisli -30,40% i gle sad

https://pbs.twimg.com/media/GLKZqQyWYAAz869?format=jpg&name=large

9. au au prodavaj sve

10. Znaci jos veci udar na dzep da ocekujemo je li? Ma, prezivesmo i gore

11. izgleda da je sad vreme za investiranje

12. Kake investicijs vidis da se ameri i azijati spremaju za world financial crisis

13. Kake investicijs vidis da se ameri i azijati spremaju za world financial crisis

"Be fearful when others are greedy, be greedy when others are fearful." - Warren Buffet

14. Samo ti slusaj savjete americkih milijardera u bosni pa ces brzo zavrsiti na socijali

15. Ja sam inače protiv bitkoina iz ideoloških razloga, ali mislim da je Bafet u pravu, ako gledaš čisto sa aspekta zarade i rizika.

16. Sace svi ko misevi krenu prodaju

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.