Maestro kriptotrejder

1. Nije, ovaj na klipu još ima kosu :)))

2. lolo mislio sam na lika koji je od 300$ napravio milione xd

inace u toku solar eclipse, los predstava od strane sorosa i iluminata

3. Ehhh vaxovci moji, to je sve projekcija, lampa na projektoru zrela za menjanje pa ugasili i napravili PoMrAcEnJe, vacca i kemtrejlsi sto vama pada po glooovi vam pomutili razum

4. mesec proco ispod sunca kuglashi kmece o pomracenju evo gledaj ima sve live (3d animacija)

5. Kako život, altkojneri?

6. Sace ekspanzija gradnje samo jos malo da poraste btc, ima padnu cene nekretnina minimum 40% kad raznorazni majneri krenu sa investicijama u zgradurine. Ne valja bas sve unucima ostavljati (treba i oni neshto da rade)

7. Tako je, nek si izgrade karakter.

8. brate market is irasnal komplitli, fazon altovi otisli -30,40% i gle sad

https://pbs.twimg.com/media/GLKZqQyWYAAz869?format=jpg&name=large

9. au au prodavaj sve

10. Znaci jos veci udar na dzep da ocekujemo je li? Ma, prezivesmo i gore

11. izgleda da je sad vreme za investiranje

12. Kake investicijs vidis da se ameri i azijati spremaju za world financial crisis

13. Kake investicijs vidis da se ameri i azijati spremaju za world financial crisis

"Be fearful when others are greedy, be greedy when others are fearful." - Warren Buffet

14. Samo ti slusaj savjete americkih milijardera u bosni pa ces brzo zavrsiti na socijali

15. Ja sam inače protiv bitkoina iz ideoloških razloga, ali mislim da je Bafet u pravu, ako gledaš čisto sa aspekta zarade i rizika.

16. Sace svi ko misevi krenu prodaju

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.