Rat u Ukrajini 2022

1. Kilo pšenice sat vremena vrele ukrajinske cave

2. Zajebavajte se vi, al ovo sranje utiče i na nas. Skoro nije bilo praška za pecivo lol, evre ne možeš da kupiš, matorci se ubijaju za brašno.

vidis da su poludeli svi. prvo putin krenuo kurcem na ukrajinu, bez razmisljanja da bivse sovjetske repubike, poljska itd, sto zapravo mrze ruse imaju sad konkretan uticaj na EU, i da milenijalci po evropi sto muke nisu videli sad oce da ispravljaju svecke nepravde, i bukvalno stave evropske vlade pred svrsen cin, da rade stvari protiv opste koristi. i sad sedi tako sa golim kurcem i gleda ukrajinu i oni njega i niko ziv ne zna kud cemo i sta cemo sa ovim.

svi gledaju i navijaju ko cirko, samo sa druge strane, ko da je fudbalska utakmica i sad cemo malo kao da se oznojimo, da se igramo tako malo pa ce na kraju da pobede nasi i da dobijemo trofej svi posto smo milenijalci i mozemo kuci sve ce da prodje i da se vrati odma na normalno.

poludeo svet jbt. vidis koliko je sranje kad od svih evropskih politicara vucic izadje sa najrazumnijim stavom.

3. Putin be like : na kraju sam života, najbolje je odavno prošlo, ima napravim od sebe legendu medju jedno dve milijarde ljudi. Posledice ko jebe šta me se tiče.

4. i stoji resenje svega ovoga iznad svih, izadje zelenski kaze necemo u nato nikad, krim donbas ok da budu administrativne oblasti, dajem ostavku, odo u pariz da jebem kurve, i to je to.

ali kako cemo onda da dobijemo mi utakmicu, a pravda, a kurci itd? odrasla deca, nenaviknuta na muku nam kroje buducnost evrope. moja generacija. poserem se u nju.

5. evropske caramele++ to nam je demografija.

6. pravda je mnogo bitna stvar. sloboda. prkos. i ostale izmisljotine iz bajki u koje i dalje veruju.
    svako u svoju.

jel nam stvarno treba da se pobijemo da odrastemo ko drustvo jbt, samo u krug.

7. Stop partizanskim govorima iz '42. na ovoj temi.

8. Sta prica ovaj celt. Fazon precednik ukr ima neku moc nesto, kao pita se.

9. Treba da se ugledamo na Slovence. Mi i Rusi i Velšani.

10. Ko nije, budimo realni

11. Predsednik UKR nema moc, ali je tup prilično, i to ne shvata. Zbog toga ovaj rat jos traje i ginu ljudi

12. Treba da se ugledamo na Slovence.

Slovenija spoljni dug negde 70.000.000.000e

13. Sta prica ovaj celt. Fazon precednik ukr ima neku moc nesto, kao pita se.

nisam rekao da je odluka na njemu nigde, rekao sam koji gest moze sutra da zavrsi rat.

ustvari nigde u celom onom lupetanju nisam pricao o ukrajini nego o EU. o svemu, odlukama, navijanju itd. nekako bi ocekivao da ga ukapiras na pravi nacin.

ali ne. ipak si cara. mora da nadjes nesto da makar malo strawmanujes, makar bez razloga. ne bi mogo da drzis usta zatvorenim, na dupe bi ti izasla neka preuvelicana stavka.

reko sam ti, radis to nesvesno, to ti je modus operandi. tako tumacis svet.

14. Šta misliš Zapato je l stvarno glupav kao što deluje, ili se samo pretvara? Ipak je čovek glumac, nemojmo to prenebregnuti. Simpatično, nevino naglupo lice, može s njim da pošalje milion ljudi u sdmrt i opet će ga slaviti kao heroja.

15. ukrajinski predsednik je izabran bukvalno ironicno na foru aj da vidimo ovog, ostali svi govna.
    sad igra ulogu predsednika u ratu. dobro je igra. al nije bas sjajno za narod.

16. EU se pita otpr. kao Zelenski, tu negde.

17. dobro je igra

Ustane u 6, izvuče lajnu, daju mu već dobijene obrasce da ih nauči, našminkaju ga malo, izvuče još jednu lajnu, stane pred kamere da kaže to što već treba za taj dan, eventualno prošeta nekom ulicom (pred kamerom) i da pušku nekom random civilu ili poljubi dete, eventualno neki zoom intervju i tjt.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.