Rat u Ukrajini 2022

1. Sa smoom bukv distanca maska i trojke

2. Brt izmorio bih te za 5 minuta i onda bih te lagano napunio lol. Izgurao bih te lako iz tog famoznog reketa, tu nemaš šta da tražiš. Horoge neke da bacaš možda, ili kao Koturović iza glave da šutiraš.

3. Vidi ih ovi karamele nikad nisu vidli mim u zivotu.
    Verovatno koristite xp, dubok ekran i misa sa kuglom takodje.

4. Šalim se Šmo, malo da ti dignem adrenalin, subota je, valja se :)

5. Brt izmorio bih te za 5 minuta i onda bih te lagano napunio lol.

gej stop

6. dubok ekran

Kaze se krmaca

7. Druuže kako će izguraš 50 kila težu osobu od sebe sa onakvim tananim stručićem? A nemaš ni visinsku prednost koliko sam skontao. Bukvalno bih te smoždio. Odbranu ne igram naravno, kako će me izmoriš kad stojim samo, a nisi neki Džejson Kapono pa da ne mašiš otvorene šuteve. EZ win za mene.

8. Ko jos igra 1 na 1 basket alo, ludaci

9. Trojke neke da napravite pa da ima smisla, ovo nista ne dokazuje

10. Mi što jedva nađemo i tog jednog drugara za basket ;(

11. Do juce bi se kuno da je smo samo vrh golman. A zapravo je i teski centar

12. Ključna reč teški HAHAA xDDD

13. Btw trezan sam 100% odo da promenim to, da me ne nervirate ovoliko

14. izmorio bih te za 5 minuta i onda bih te lagano napunio

Trojke neke da napravite

Jel se i dalje prica o basketu?

15. Ma zezam se Šmo, nisam loptu na koš bacio godinama. Od povrede sam morao da se oprostim od svih tih dobrih sportova. Golman sam bio dosta solidan doduše, imao reflekse odlične, znao da se postavim i udjem u duel itd. Mada nisam dobacio ni blizu ćaletu, on je bio pro, igrao preko i ostalo. I deda mi je bio golman takodje, to je neka vrsta tradicije. I stric, branio za čukarički svojevremeno. Moram sina bar jednog napraviti pa da ga pošaljem u neki las palmas jednog dana, da me izdržava.

16. Ma i ja sam se sjebo od ove najskorije povrede, nema više sporta ni za mene. Bar bi nam taj basket izgledao kao neki paraolimpijski događaj, dvoboj invalida.

17. Plidu oftopikujem kazni me

18. Na golu peruci u reketu shaq

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.