Rat u Ukrajini 2022

1. Otkud sad zap = cirko, sta je to bilo nisam upucen ?

2. cara schizopostuje pušta filmove ne obaziri se

3. a jeste jbg, mozes jednom kazes ovaj onaj itd, cara kaze jenom pa nastavi pricu jos 20 postova :)

4. schizopostuje

to je ustvari savrsen opis

5. https://www.b92.net/biz/vesti/svet/nemacka-pred-recesijom-2122494

ovo je ono sto pricah, da poludeli milenijalci. kad vidim nemce da zapeli nesto, pa makar na svoju stetu, prodje me jeza samo.
    a i ostali po evropi.

6. Misljenje x2 vakcinisanog je lvl babe penzionerke jbg

Bukv se preklopile zapove teznje za temu i cirkov doprinos plus sto su za istu stranu u fulu. Setimo se zapovih pocetnih nek bljuju vatru majku im jebrm ko je na nas mislio 99e

7. Pisao sam ti negde pre godinu - dve da se dvadesetih godina svakog veka izazove veštačka ekonomska kiza i skrlja se sve živo, relax. To sam učio za neki ispit bio jako davno pre. Mada možda i grešim, ali ono, ako proguglaš mislim da ćeš naći taj neki obrazac. Dvadesete uvek kritične.

8. Imal ko ocekuje nuklearku?

Bukv ovaj rat bi trebao ubaci neki novi wow efekat.
    Za sada su svi u fazonu ah ne rat dodaj kokice pls.
    Kada pukne jedna u pragu npr ili berlinu ima bude uuuu bate nismo ovo ocekivali mozda nismo za nato ipak

9. Sta ocekujemo konc logore ripit nazzie svaba. Mora se upgrejduje

10. Lokalni sukob i tako će i da ostane caro ne prizivaj

11. ovo je isto ono sto je bilo x puta sa rusijom ili amerikom samo sad blize, pa valjda zbog toga ljude u evropi boli kurac.

tako ce i biti, razorice ukrajinu totalno da bi se na kraju doslo do nekog nja kompromisa koji gledas i mislis se jbt, jel moglo ovo bez zrtava?

12. Ne prizivam bukv niko nije verovao ni u konc logore jbg

13. Putin dao izjavu svi culi, ako se iko ukljuci svet ce snositi nesagledive posledice kakve nisu vidjene. Zna se na na sta se mislilo.

Imaju arsenal da ode sve u kurac. Kolika je sansa da neka budala nece iskoristiti priliku da napravi globalnu tragediju u svetu defektnih debila i poremecenih politickih odnosa. Ovo je idealna situacija za tako nesto na zalost. Za sada zapad lagano radi na tome.

Meta svakao nece biti vasington ili kina.

14. Koji biste grad gadjali da ste Vladimir, kao poruku upozorenja, dakle jedna bomba

15. Bukv ako se desi je pojas fazon poljska ist nemacka juzno zirih tu negde bukv da se obelezi slavenski svet

16. poruku upozorenja... dovoljno je da odradis nuklearni test po sred arktika. al ne ono kao postavis bombu, nego balistickim projektilom.

17. mada, nije putin toliko nenormalan jbt. lansiraj jednu nuklearku, dobices 20, onda krene da pisti ti lansiras 20, oni lansiraju 100, onda ti 100, i tako redom dok nas nema vise.

prosli smo kroz to. nikome to ne treba.

18. Bice ozbiljno pecurkarenje po sred i zap evropi al ne u varijanti kako ste drkali ejda da je gljiva

19. Zvekneš projektil recimo u Madagaskar, da dokažeš da možeš i oćeš. A svakog zabole živo za Madagaskar, tako da nije šteta.