Rat u Ukrajini 2022

1. kad ce ovo da se zavrsi caro i kako?

2. Bukv celt putin spikom kao sa novaxom.

Celt putin spika:
    -Zasto si poslao nuklearku majmune

3. Beograd. Ako mogu ovako ove vonabi ruse koji me podržavaju kako ću tek vas

Ili fazon Beč, Helsinki. Jesu zapad i neprijateljski a nisu NATO tako da je to malo pereca kako reagovati. Nedobog

4. sta bi ste vi radili da ste putin?

5. Sto bi bacali testere kada su se svi toga nagledali. Bukv treba pukni zoro negde u nato granicama. Tada krece real staf

6. celt
    sta bi ste vi radili da ste putin?

Vozili najbolja kola karali najbolje pičke a sad kad se kita više ne diže, ajmo sad malo da se bavimo poštenjem

7. Msm svi bi mi voleli da nikne u Londonu ali jebiga samo vlazni snovi.

8. Profesor Maershajmer, koga si ti šerovao kelte, najbolje je objasnio situaciju. Ukrajina je greška zapada. Putin je morao da napadne. Nije imao izbora.

9. Bukv da rokne

1 london
    2 usa nebitno koji grad 10mil+
    3 zg pristina tirana al konvencionalna

Taj neki avg srb level hepinesa

10. Ne lupaj, njemačka prvo, ali ne istočna, to ćemo da povratimo da ponovo bude slovenska zemlja, rokni negde Minhen ili Gelzenkirhen.

11. Čudi me da Mershajmer nije kenslovan ni prokazan nikako

12. Jedno su zelje drugo realne opcije. Pod realne opcije podrazumevam istocne granice natoa jbg. Jok, rokace po donbasu

13. Kad rokne govno ima avg celt hotuli da se probude i osecaju zivljim nego kada su doneli odluku da zastite planetu tako sto ce primiti drugu dozu.

Ima celta uskoro proteruju ako se ne izjasni protiv rusa deklarativno. Dzaba vakc propusnica.
    Msm ne nas celt, on je uvazen clan drustva. Pricam o avg celtu, on ce se prilagoditi.

14. Profesor Maershajmer, koga si ti šerovao kelte, najbolje je objasnio situaciju. Ukrajina je greška zapada. Putin je morao da napadne. Nije imao izbora.

jel si stvarno odgledao ono jbt? i sevast rece da jeste.
    toplo mi oko srca sad

15. Odgledao sam jos par predavanja nakon toga njegovih. Ok lik

16. Izbacio je i novi snimak pre oko nedelju isto kvalitetan, debatuje s nekim sličnomišljenikom

17. Možda da baci jednu na Portugal, uzkurac svima a i da dokaže:

1. da mu dometa ne fali
    2. evo vam kurac, EU članice
    3. nisam normalan brt, ne zajebajite se sa mnom
    4. samo je jedan Ronaldo

18. Celte kako je biti rusofil u nemackoj.
    Nemoj samo noob spike pls fazon ja sam neutralan ovde je to ok

19. nisam ja rusofil caro, odakle ti to?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.