Rat u Ukrajini 2022

1. Firex = Bombaš.
    kad počinjalo ono sranje sa kovidom bombaš isto ovako u tačkama i koracima izneo dojavu deep države iz prve ruke, kreće testiranje vakcina na afrikancima, pa neki krugovi od crnaca preko nas balkanaca i kad se uvere vodeće zemlje sveta da nema kontraefekata onda mogu oni :)

2. zaverenička proseravanja, predviđanja u stilu baba vange i proročice pitije, a priori odbacivanje svakog mejnstrim stava (ako je mejnstrim onda mora da je netačno, 100% te cnn i bbc navukli baki, kapiraš) i arogantno podsmehivanje svemu što je plod zdrave logike i proverljivih podataka su zaista uzeli maha i prete da postanu ozbiljan društveni problem

daš majmunu internet i majmun, umesto da ga iskoristi da se obrazuje i bolje informiše, drka kurac na hentai i visi na redditu po vasceli dan, guta svakojaka sranja kao istine poznate samo jednom malom broju ljudu, po pravilu paćenicima poput njega i sere kako je sve jasno, pametnom dosta

mokrim novinama po golim tabanima sve to treba

3. Ovaj pipač hleba i još par anonimusa
    https://i.postimg.cc/L6t2CH7Y/IMG-20220425-072826.jpg

piše tu u svesci

Hristos vaskrse braćo i sestre.

4. https://postimg.cc/JGzftWRM

bombas sedi u restoranu

- pije filter kafu smlekom: nije srbija, moguce da je neki hotel
    - pusi cigaru (kao patispanj): nije zapad, negde je gde moze da se pusi unutra
    - po kvalitetu viljuske i noza i "novini" ispod, nije neko super eksluziva mesto kakvo prodaje ovde, vec normalan kafic.

dakle, negde oko kavkaza.

koje cigare pusis od ranog jutra bombas?

5. Dokazivanje imućnosti trenerkom << Dokazivanje imućnosti kubanskom cigarom

6. dobro jebi ga, cigara u 7 ujutru jeste zajebani moment, i dok sam pusio cenim da bi mi bilo hardkor da se nasmrdim tompusom tolko rano

cigara, filter kafa sa mlekom, i hotelski dorucak ftw.

7. Prestiže me za trenerku. A slikanje tompusa je novi lvl bednosti. Vrv ga kelner napičkarao već što usmrdi kafić svojim bednim dutifri smećem.

8. za tompus i unutra, pre 3-4 u valjevu, zimi, drugar donese neke tompuse iz kube i kao aj da zapalimo u restoranu nekom, koji i onako zadimljen u picku materinu, ne moze se dise. reko daj jbt, gledaj na sta lici ovo, ne moze se dise od dima, sad cemo i mi da zasmrdimo.
    kako god zapalimo tompuse, i u roku od par min iscisti se dim, bistro, lepo, moze da se dise, i provalim ladno vlasnik/konobar stedi struju i ne koriste ventilaciju koja sasvim dobro radi u restoranu.
    tako da eto, moze za to da se koristi :)

inace, ako bi se zabranilo pusenje po kafanama i unutra progledala bi srbija, sto nepusaci, sto pusaci, kolko god vam se cinilo da ne bi, i da je sranje i da onda jebem li ga sta ne bi bilo kako treba.
    cak i ako si pusac, bolje je sedeti samo u dimu svoje cigare nego u dimu 1000 cigara.

9. Celt analizira Serlok Holms nema lepih reci

10. Celt brt lepo smo se dogovorili - nemoj da se baviš psihologijom na ovom čudnom mestu. Dobro, ako baš i imaš potrebu, nemoj da se baviš psihologijom šabačkog naroda, a naročito šabačkog naroda u inozemstvu. Čuj puši tompus u 7 ujutro - ljudi tamo u 7 ujutro gutaju ekstazi, deru vinjak, kradu kasetofon iz kola ili čekaju komšu u ulazu da ga nalemaju bezbolkom. Takav narod.

11. Sve ono što prosečnom balkanskom divljaku može da padne na pamet kad ode preko, ima nešto para i zna da se tamo više neće vratiti, je čovek iz Šapca x 12.

12. kakva psihologija, ne znam sta si procitao, komentarisem sliku iz zajebancije, i kazem da tompus u 7 ujutru uz kafu zajebana stvar. meni je to vise neka vecernja zabava.

13. Bombaš: Nema se vremena zamarati nebitnim pušikurcima
    Isto Bombaš: Slika tompus u razumnom roku od 7 sati nakon što je spomenut na temi Rat u Ukrajini

14. koliko nemas zivot od 0 do citam poruke na saljivom sajtu vukajlija.com u 2022. godini ali glumim da nisam tu

15. tompus u 7 ujutru uz kafu zajebana stvar.

To su Celte ljudi iz ŠA

16. Nema sanse da je Firex bombas, koji vam je kurac, onoliki post a nigde ni dzvedzda ni sns

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.