Rat u Ukrajini 2022

1. Firex = Bombaš.
    kad počinjalo ono sranje sa kovidom bombaš isto ovako u tačkama i koracima izneo dojavu deep države iz prve ruke, kreće testiranje vakcina na afrikancima, pa neki krugovi od crnaca preko nas balkanaca i kad se uvere vodeće zemlje sveta da nema kontraefekata onda mogu oni :)

2. zaverenička proseravanja, predviđanja u stilu baba vange i proročice pitije, a priori odbacivanje svakog mejnstrim stava (ako je mejnstrim onda mora da je netačno, 100% te cnn i bbc navukli baki, kapiraš) i arogantno podsmehivanje svemu što je plod zdrave logike i proverljivih podataka su zaista uzeli maha i prete da postanu ozbiljan društveni problem

daš majmunu internet i majmun, umesto da ga iskoristi da se obrazuje i bolje informiše, drka kurac na hentai i visi na redditu po vasceli dan, guta svakojaka sranja kao istine poznate samo jednom malom broju ljudu, po pravilu paćenicima poput njega i sere kako je sve jasno, pametnom dosta

mokrim novinama po golim tabanima sve to treba

3. Ovaj pipač hleba i još par anonimusa
    https://i.postimg.cc/L6t2CH7Y/IMG-20220425-072826.jpg

piše tu u svesci

Hristos vaskrse braćo i sestre.

4. https://postimg.cc/JGzftWRM

bombas sedi u restoranu

- pije filter kafu smlekom: nije srbija, moguce da je neki hotel
    - pusi cigaru (kao patispanj): nije zapad, negde je gde moze da se pusi unutra
    - po kvalitetu viljuske i noza i "novini" ispod, nije neko super eksluziva mesto kakvo prodaje ovde, vec normalan kafic.

dakle, negde oko kavkaza.

koje cigare pusis od ranog jutra bombas?

5. Dokazivanje imućnosti trenerkom << Dokazivanje imućnosti kubanskom cigarom

6. dobro jebi ga, cigara u 7 ujutru jeste zajebani moment, i dok sam pusio cenim da bi mi bilo hardkor da se nasmrdim tompusom tolko rano

cigara, filter kafa sa mlekom, i hotelski dorucak ftw.

7. Prestiže me za trenerku. A slikanje tompusa je novi lvl bednosti. Vrv ga kelner napičkarao već što usmrdi kafić svojim bednim dutifri smećem.

8. za tompus i unutra, pre 3-4 u valjevu, zimi, drugar donese neke tompuse iz kube i kao aj da zapalimo u restoranu nekom, koji i onako zadimljen u picku materinu, ne moze se dise. reko daj jbt, gledaj na sta lici ovo, ne moze se dise od dima, sad cemo i mi da zasmrdimo.
    kako god zapalimo tompuse, i u roku od par min iscisti se dim, bistro, lepo, moze da se dise, i provalim ladno vlasnik/konobar stedi struju i ne koriste ventilaciju koja sasvim dobro radi u restoranu.
    tako da eto, moze za to da se koristi :)

inace, ako bi se zabranilo pusenje po kafanama i unutra progledala bi srbija, sto nepusaci, sto pusaci, kolko god vam se cinilo da ne bi, i da je sranje i da onda jebem li ga sta ne bi bilo kako treba.
    cak i ako si pusac, bolje je sedeti samo u dimu svoje cigare nego u dimu 1000 cigara.

9. Celt analizira Serlok Holms nema lepih reci

10. Celt brt lepo smo se dogovorili - nemoj da se baviš psihologijom na ovom čudnom mestu. Dobro, ako baš i imaš potrebu, nemoj da se baviš psihologijom šabačkog naroda, a naročito šabačkog naroda u inozemstvu. Čuj puši tompus u 7 ujutro - ljudi tamo u 7 ujutro gutaju ekstazi, deru vinjak, kradu kasetofon iz kola ili čekaju komšu u ulazu da ga nalemaju bezbolkom. Takav narod.

11. Sve ono što prosečnom balkanskom divljaku može da padne na pamet kad ode preko, ima nešto para i zna da se tamo više neće vratiti, je čovek iz Šapca x 12.

12. kakva psihologija, ne znam sta si procitao, komentarisem sliku iz zajebancije, i kazem da tompus u 7 ujutru uz kafu zajebana stvar. meni je to vise neka vecernja zabava.

13. Bombaš: Nema se vremena zamarati nebitnim pušikurcima
    Isto Bombaš: Slika tompus u razumnom roku od 7 sati nakon što je spomenut na temi Rat u Ukrajini

14. koliko nemas zivot od 0 do citam poruke na saljivom sajtu vukajlija.com u 2022. godini ali glumim da nisam tu

15. tompus u 7 ujutru uz kafu zajebana stvar.

To su Celte ljudi iz ŠA

16. Nema sanse da je Firex bombas, koji vam je kurac, onoliki post a nigde ni dzvedzda ni sns

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.