Prijava

Ma ko jos slusa sta ova babuskera ima da kaze. Mislim na votersa

Molim cenjeng člana i kolegu da se ubuduće ne služi glagolom "mislim", hvala na razumevaju.

Brt imas 40 godina, to jesu bumerske fore koje bacas, al su malo vise detinjaste. Ponasaj se u skladu sa godinama.

Ako steu dilemi oko nekog kompleksnog pitanja, najbolje je da poslušate šta o tome imaju da kažu slavne ličnosti, ljudi koji su postali jako dobri u jednoj stvari zapostavljajući sve ostale.

Da, sad je problem Rodzer Voters koji jedini prica protiv, a hiljade drugih selebritija koji sire propagandu nisu

ovo sto je rekao voters su proste cinjenice,.

Pa jesu. Mnogo svi seru o elfima kao da su oni nevinasca, kao da nikad nista nisu skrivili, a stoka. Narocito onaj majmun zelenski. Treba ih bombardovat

Voters je to rekao da bi kontrirao Gilmoru koji je na poziciji Rusija bed. Valjda mu snajka ukrajinka ili koji kurac vec.
Razumljivo, uzeo mu iz ruku najveci bend svih vremena. Meni neko da je oteo Pink Flojd, jebo bi mu sve zivo i mrtvo po kuci. Uvek sam bio na strani Votersa jer je Gilmor masivna ljudska govnurda, sto ne menja cinjenicu da je mozda i najveci pored Noflera.

svi ti "avangardni", "rebel" umentici ili umru mladi ili ostare i pretvore se u mudrosere, konformiste i sve ostala sranja koja idu sa godinama.

iliti slikom:
https://ahseeit.com/united-states/king-include/uploads/2021/03/158426408_289280406044165_7490751263444418464_n-2644474606.jpg

Metalika je oduvek bila mejnstrim, jos otkako u tuzili Napster za tri pesme i trazili tipa deset miliona jasno je da ih samo pare zanimaju. Pljujem na njih i serem se onom gremlinu bubnjaru usta.

Sacam se setio ojih ruskinja, sto 90ih napravile pometnju sto javno lezbejke, postale svetski popularne, pa prosle par godine i jedna trudna. :)

Tatu

Ne oduvek, otkako pogino Klif.

Sacam se setio ojih ruskinja, sto 90ih napravile pometnju sto javno lezbejke, postale svetski popularne, pa prosle par godine i jedna trudna. :)

Tatu

Tatu našle. <-------- Eto ga skeč

Rat u Ukrajini je dostigao svoj zenit.

Fali chirko da prokomentarise ovu ofanzivu jbtt

Pa lažu mediji Rusija je najjači čovek na svetu

U pet dana Ukri oslobodili prostor veličine Kosova. Samo kažem.

Nesto vise je trebalo Albancima da "oslobode" Kosovo ali su to uspeli a najveci napredak su ostvarili od marta do juna 99. Jebiga, neki bas umeju da se bore kao Ukrajinci i Albanci.

Slažem se, iskusni kolega. Recimo Albanci su od nula država došli do dve u rekordnome roku. Uskoro će preuzeti i Makedoniju.