Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Cara, laloški konjušar, nije vido vesti do kraja, pojma nema o situaciji:
Sumnivo mi to, Gari, svetska zavera je u pitanju
hahaha
*pitanu
Cara, laloški konjušar, nije vido vesti do kraja, pojma nema o situaciji:
Sumnivo mi to, Gari, svetska zavera je u pitanju
hahaha
Na vestima juce moskva umal pala, putin pobego, ostalo mu jos 24 sata da ce se vidi sta ce biti sa njim.
Poverovo sam jbg.
U svakom slucaju pravi se model za razjebavanje rusije, sad je legitimno
https://www.youtube.com/watch?v=66kkpo90-PY&t=1s
Brate, privatna placenicka vojska napustila polozaje, krenula ka moskvi, usput oborili 10ak aviona i helikoptera sto videli, i na kraju odustali, jer nece.
Moz ga spinujemo do sutra, rusija je trenutno u sranju teskom. Ovo bi oni hteli da zavrse jos pre pola god al ukrajinci se spremili, ili ih neko spremio na dugotrajnu borbu, a ruska vlada ako hoce da izbegne mobilizaciju i pobunu koju ce da dobiju (ili da se povuce sa repom medju nogama iz ukrajine) mora da salje i dalje placenicke vojske, sto mudzahedinske sto vagnera, a ti vidis, mogu i da popizde.
Nije prvi put u istoriji bilo da neki imperator posalje placenicku vojsku u neku ekspediciju oni se vrate pa ga ubiju, postave svog generala za novog.
To se neće dogoditi celt, nije ti ovo srednji vijek jbt bas ce fsb nadmudriti neka bagra plaćenika
Okej važilo je nekada ali nije ovo rusija iz 18 stoljeća i nije putin petar veliki
Ja sam prvi mislio da ovo može da izazove promjene al ne tako što će šaka plaćenika svrgnuti jebenog putina nego da će sa sobom prikupiti simpatije i podršku naroda i možda izazvati neki državni udar i pobunu koja može dovesti do promjene (male su šanse bile ali ko zna)
Ipak, koliko god ne gotivio rusiju u ovom sukobu, nisu to gluperde neke
Nego da se mi vratimo važnijim temama:
to je sve sto postoji od aktivne ruske vojske. najbukvalnije, da se skupi 10k njih kolko ih ima, direkt sa ratista, ratno spremni, odveze u moskvu, zauzeli bi vladu i sve javne zgrade za dva dana. rusija sto ima od spremne vojske je to. sve ostalo bi moralo da se sabira, jer tako to funkcionise.
jedini koji bi mozda mogli da zaustave vagnera su ovi ceceni, takodje sa ratista, i to je i bilo, kako su krenuli, tako su i ceceni krenuli nazad da zaustavljaju ako krene sranje. ali, da je aktivna vojska sa tenkovima i puskama usla u moskvu, na brzinu nema odbrane.
onda bi izbio naravno kasnije konflikt kao po africkim zemljama, jedni za jedne, drugi za druge, putin postavio privremenu vladu u novosibirsku itditd.
rusija vise ne bi bila za kurac, i niko ne bi u svemu tome otiso na bolje. i to je ustvari razlog zasto je ovo zavrseno samo na pokazivanju: "da se zna, jos uvek nisam toliko lud, ali i to je opcija na stolu". verovatna preraspodela malo moci medju ruskim oligarsima.
ukrajinci napredovali u ukrajini jer rusi se povukli da sprecavaju ruse da ne osvoje moskvu. to je situacija.
moz mi do sutra da mislimo sve je ovo psyop ili kako se zove, cika putin drzi sve konce, ovo je samo farsa i zajebancija, ali brate, verovatnije je da je deo necega sto se ponavlja kroz istoriju nego neki masterplan putina da zajebe zapad.
Niko ne zna tacno and i think it's beautiful.
Skroz je 0k da ne znamo sta se tacno desava jer baratamo sa oskudnim informacijama zute stampe a ovaj rat je pokazao da svaku vest treba uzeti za rezervom jer u istoriji sveta nije bilo ovoliko dezinformacija i fake newsa na sat vremena.
E sad sto su neki i posle 5 min sto je izasla prva vest vec znali sve je pokazatelj koliko covek ima strah od nepoznatog, neizvesnog, kako mora da bude stalno "in control" jer kako da ja nesto ne znam batke ta neizvesnost me ubija i onda odmah iskonstrusises u glavi svoju istinu i proglasis budalama svakog ko misli drugacije.
Ovakve vesti su zapravo odlicni testovi koji pokazuju ciji se unutrasnji strahovi najjace trigeruju, isto ko za vacu, nema odmah ti ja znam djeno vrag obitava i prije nego je vaca smuckana znam i kako deluje, kako ce delovati svu istinu mozes saznati na wukajlija.com. No dobro, sto kaze Njegos slabostima smo zemlji privezani.
Koji kurac uopste i ratuju tamo na kraju ce i Rusija i Amerika morati da finasiraju i izgrde ponovo celu Ukrajnu... ali nema veze neka se svi majmunisu, vazno da se jedu govna svi o tome sada kad se desava...
Autore Vuk, moje isprike ako sam vas ikad uvredio. Ako treba, doksovaću po forumu, samo poštedite Estoniju.
Smrt ukronacistima!!!
https://www.index.hr/vijesti/clanak/cijeli-svijet-prica-o-wagneru-jeste-li-znali-da-imaju-i-postrojbu-srba/2474519.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
znate sta... jebace nas Bog to jest ceo svet ce jebati Bog jer su ljudi majmuni i hoce da se jebavaju u Ukrajni kao neki retardi bez mozga...
celte jok sad i svajcarci bi mogli da zauzmu moskvu.uvek bili vojna drzava ko zna koliko kasarna ima u tom delu.verovatno bi doslo 100k vojnika sa armatama za pola sata, i to da zauzme vagner..to jedino kad putin ne bi imao nikakvu podrsku nigde ali to je nemoguce covek je na vlasti 30god.samo se radi o tome sto je onaj prilozin kako se zove mogdao da napravi veliko sranje i sa tim je pretio jer je vrv nenormalan ali je makar za dan ukapirao kolika je to glupost i odustao.otisao sam u belorusiju vojska ostala u rusiji.moraju tu budalu da obradjuju polako jer verovatno opet moze da napravi neko sranje
kako će nas jebati bog kada ne postoji psihijatre ??
Koji kurac sada svi da ratuju pa nije nenormalna Amerika da uvede sankicije ni Jevorpa sankicije Rusiji to samo pricaju retardi sa kravatama niko nije lud da nema Ruske resurse sem ponekih demonizovanih Amerkanaca koji odavno nemaju mozaga vec su zombiji koji se drogiraju samo sa svojim govinima ali oni su u stvari teroriasti koji i hoce da uniste Ameriku i Jevoropu pa i Rusiju jer bukavano rade za Satanu.
Bog postoji ali je daleko ali docice kad tad :)
Ja se u stvari vise plasim od balavih kozojebaca poznatijih kao muslidze jer oni verovatno lude jer nemogu u ovom haosu da jebu djecu i secu jedni drugima glave i normalnim ljudima kao sto uvek rade i kao sto im njihov alah poznatiji kao djavo nalaze...
Verovatno sve svemu ovome smeju masoni onako pederski, oni samo misle da se svi zajedno jebu u dupe u svojim tajnim odajma i nista ih drugo ih ne zanima, jer su ocikldno najobicniji pederi a ne neki vladari sveta i slicni kurci.
Nemojte da brinte nista, nije ni vazno jer ocikledno zivimo u matriksu koji je stvorio Bog i Djavo i samo nas zajebavaju jer im se moze...