Prijava

po medijima vidis sve bukv, cim sorosevsko glasilo (index - da da plidu) krene izbacuje ovakve stvar modz predosetis kakvo je real stanje na terenu

nece da otvori pliduu, imam neki ad block softver za detekciju paorskih portala looool

vidis li ti moj pliduu kako zapadnjaci nista ne misle, ovom rezolucijom o genocidu samo ucvrscuju vucica na vlasti a ono drugosrpsko priznajmo genocid nista ne pomaze

podrzali zato sto su porobljeni.jedino mi i madjari nismo skroz.
pricao sam jednom sa jednim bogatasem i on kao i svako ko je uspeo u zivotu voli da daje lekcije, kaze on meni-nikad ne mozes da se obogatis ako radis za drugog.
to vazi i za drzave.

Madjarska lica miluju vetrovi Urala… pirkajući pesmu slobode

A kako smo mi to ostali porobljeni svi a vi niste samo mi objasni labo, zvuci kao neko ko je maloprije odgledao tezinu lanaca ali to ne znaci da si spoznao neku tajnu zavjeru nego da si popušio samo drugu stranu priče, istina je negdje izmedju (poluporobljeni smo svi)

cuj CG porobljena, to danas stabilna nato drzava sa ciljem ulaska u jevropu

pricao sam jednom sa jednim bogatasem i on kao i svako ko je uspeo u zivotu voli da daje lekcije, kaze on meni-nikad ne mozes da se obogatis ako radis za drugog.

hahaha, ja sam ipak samo sa nekim sirotiljama pricao i kazu da pajsad samo kurac raste u tudjim rukama

zato sto ne ispunjavamo bas sve zahteve, nismo uveli sankcije rusiji
vi drugi, totalno.ne znam koji bese albanac rekao -mi nemamo spoljnu politiku.zna se ko vodi njihovu spoljnu politiku, tako je i sa cg.zapad isto ali oni ce da imaju deo kolaca a balkanci kurcinu u pedu.

samo kurac raste u tudjim rukama

Vrh

Labo to sto niste uveli sankcije jednim dijelom zasluga vucica koji vješto sjedi na više stolica a drugim dijelom zbog neke (ne)objasnjive veze srpskog naroda s bratskim narodom rusije. Nesto kao kad bi mi morali da uvedemo sankcije iranu/turskoj (a nije iskljuceno da smo to vec cinili lool)

Uglavnom, nije to neki hrabri stav srpske diplomatije jer se isti ne bi zadrzao da se moraju uvesti sankcije npr pravoslavnoj moldaviji ili gruziji. Rusija je ipak svjetska sila na ciju stranu nije bas toliko pogubno stati ma sta ko pricao

drugo srbi i ostali robovi stalno pricaju da srbi nikakvog razloga nemaju da budu na strani rusa.bas cesto to cujem u poslednje vreme.njima je kao neshvatljivo zasto mi smatramo ruse bracom.neki idu dotle pa kazu da su nas rusi uvek izdali..lepo je rekao putin za amere, to je bukvalno jedno carstvo lazi.

znas li ti da su nas ruje izlerale tamo negde krajem ww2 silovali masovno po bg i bacali bombe nemilice

ja sam za ruje cuo samo reci hvale.pritekli u pomoc protiv turaka a nisu morali.kazu da su nas bukvalno spasili.da budem iskren istorija me ne zanima ali nismo valjda toliki retardi da budemo na strani rusa onako bez razloga.znam da su blokirali siptare za nezavnisnost,i kinezi.

ali nismo valjda toliki retardi da budemo na strani rusa onako bez razloga

Tragedija u 13 reči

ma to su ti ubazde najgore, evo i sad nas kao vole kacu dosli u istu situaciju kao mi 90ih

"Ruski veto u Savetu bezbednosti na plan Ahtisarija da se rasparča Srbija, da se samovoljno prekroje naš državne granice, i veto Rusije na brutalno otimanje 15 odsto srpske teritorije, ima u najdubljem smislu istorijski značaj za Srbiju i srpski narod", istakao je Koštunica u izjavi Tanjugu.

tragedija labe odrekni se rusa evo molim te okreni se westu

samo kurac raste u tudjim rukama

Divna izreka

Podseti me sad s ovim, pričao sam sa jednim novljaninom mojim dobrim drugarom, inače umetnik je čovek

Kaže on meni o NATO situaciji u CG, povelo se slovo treba li i srbija u NATO: “Ja ne mogu da živim u laži, ako to možeš ti samo mi kaži. Da mi nismo mi i da to nije to… Ti imaš vremena, a ja ga ne bih trošio.”

u svakom slucaju mnogo vise razloga da budemo na njihovoj strani nego na strani amera a drugosrbi pricaju o srpskoj zastavi na kapitol hilu i kako su nam ameri ustvari jedini pravi prijatelji a mi im okrenuli ledja zbog rusa bez razloga.
sad izgleda kao da se vodi borba za to sta ce ljudi da misle ko su nam pravi prijatelji.