Rat u Ukrajini 2022

1. lol, to taj nivo spike: e alo bate mrzis hitlera a vozis mercedesa bukv

inace solidan fenomen kod retardoglavaca jbg, ono sto po pravilu preskoce jeste da se recimo ajfon pravi u kini od gomile ruskih komponenti. Onda dodje neko kenja fazon ako si za rusiju odrekni se tog ajfona lol. Da ne pricamo da je svapska ekonomija do skora pocivala na ruskom gasu, od kad je prestala ide u kurac.

2. kad bi ruska ekonomija postala br 1 a americka pala na 45 mesto onda bi bilo napred rusi braco nasa, ameriku naselili kurve i lopovi..

3. jbg niko ne ocekuje od amera da nas miluju po glavi tu su odnosi jasni, al sto se rujana tice bukv treba da nam sacuvaju bulju i salju free gas i ostale resurse da bi se dokazali da su nam braća. Cim nas nesto ispale odma kmecanje.

4. Putine salji s500 gratis da se veselimo u midtajmu cemo uzimamo rafale i saljemo ukrima oruzje. Nećeš pičko A

5. hahahah da.kao da su rusi retardirani pa moze sa njima tako.volimo amere iako su nas bombardovali a ruse mrzimo jer nisu dali s300.izdali nas picke

6. rusi dusmani bombardovali beograd 45e silovali na sve strane - to je bilo upereno protiv srpskog naroda

saveznici pre toga razvalili beograd i ostale srpske gradove i po nekoliko desetina puta bombardovali - to je bila borba protiv švaba znaš bila je okupacija, moralo je tako

u midtajmu zbir bombardovanja zagreba: 0

7. e sad kad rusi nece da koriste ni dolar ni kolu itd.ameri kmece.

8. budale prestale da budu deo sveta

9. ne ucestvuju na kojekakvim gejolimpijadama, sveckim prvenstvima, ne dolaze popularni americki autori da prave certove, nema mekdonalca...sunovrat civilizacije bukv

sve ono sto su nas jebali 90ih a mi razvili bolestinu zvanu autosovinizam na max

10. rusi ukapirali da ameri nisu prijatelji, mi jos nismo.oterali sve u kurac oce da budu 100% samostalni

11. ALI TAMO SU PARE PA JEL IDES U MOSKVU ILI PARIZ, JEL IDES U VLADIVOSTOK ILI U BERLIN

ZASTO NE IDES U SIBIR AKO TI JE TAKO LEPO

12. minvajl moskva postala kapitalisticki centar na max

13. a hrvati sto idu da slusaju lukasa to nema veze.ja bi mozda i vise voleo da vidim moskvu nego pariz.mislim da bi mi bilo interesantnije.ali leti samo

14. kako se taker odusevio moskovskim metroom.sredjeno sve ko u palati.a tek metro u s.petersburgu..lepota.amerika je bila lepa od 70ih do 90ih

15. a ko zna koliko rusa je umrlo zbog tog lepog metroa, netransparentna gradnja, nedemokratski uslovi, namesteni tenderi... za sada kencelujem idem u onaj posteni pacovski po amerikama gde su ljudi vredno radili i ginuli za prosperitet

16. samo ponesi makar noz za nedaj boze.
    ceo svet u svadji samo indijce boli k..

17. jese satanisti drmaju preozbiljno, morace svet se opet ujedinjuje al ovaj put na realnim osnovama

18. to je taj 1% sto je poludeo od para.evo primer darko lazic kako je poludeo od para, a zamisli da imas milijardu puta vise od njega.ne moze to svako da podnese.uglavnom opasna su vremena

19. globalna sekta bogatasa. Bukv sns primer toga, cerka. To nije ono fazon lopovisanje kraduckanje, bukv kokain kurve bora bora private avioni. Taj lvl, svet taoc tog tripa ovi ostali sto ne mogu die hard or keep trying level