Rat u Ukrajini 2022

1. Daj bre plidu o kakvom genocidu pričaš?
    Dnevno 10 puta ljudi više pogine u Siriji.
    Meleon i po proterano iz Irana u poslednjih godinu dana.
    Ne budali.

2. aj nek javi neko celtari da isprebija chewaru i da mu kobjasni da je zasluzio pajsad batine

3. Gnjilo smece jedno odvratno

4. Alo Če prekini da mi opravdavaš 20+000 ubijene dece hamasom, ne zanima me to. Izrael je tamo bukvalno napravio konc logor i satiranje tog naroda traje decenijama. Na stranu što Palestina nije postojala kao država, nisu se oni tu izdeponovali 45. i krenuli da tlače Jevreje već obratno, Palestinci tu žive vekovima. Gaza trenutno = dahau, aušvic, bergen belzen, čudovišna ideologija se iživljava nad nemoćnim narodom i satire ih na monstruozne načine. Nemamo o čemu da diskutujemo pošto to nije predmet polemike već puko činjenično stanje.

5. zasluzio pajsad batine

Praktično.

6. ne cudi me toliko cevara, jer svaki zdrav komunista će propagira isto ovo i pravda kojekakve genocide u ime ješa i zapada, citaj redom jovori celtovi pepsiji i slična komunožgadija kojima je centralna ideologija lepog ćivota bazirana u šoping centru u trstu

istovremeno im rujani narusavaju lepu sliku ćivota svojim varvarstvom

7. zastranio nam je ozbiljno drug ješara, ima tu više slojeva koji treba da se očiste, prvo jugoslovenstina, onda ateizam, zatim drugosrbijanstina i na kraju otrovstina zvana cionizam

8. slična komunožgadija

A koji si ti Caro? Četnik iz ravnice? Brate, tamo nikad četnici nisu kročili (osim malo u Srem što su ih Partizani poterali, ali ovamo kod tebe nikad nisu postojali).
    Marinika ti možda tetka neka.
    Orban ti možda isto neki rodjak.
    Da nisi od onih belogardejaca što su ih naselili po Voši kad su utekli preko Krima? To mi najlogičnije nekako.

9. hahahahaha slušaj ovog pepsijaaaaaa ne zna dal je četnik dal je komunjara pa napo kikincku srbadiju da se izjasni ko je šta je

10. Ček, ti napadaš sve ljude na ovoj sajtu, nazivaš ih svakojakim (pogrdnim) imenima i sad kad tebe neko pita šta si: 'hahahahah'?
    Pa da znaš, i treba da te klasifikujemo kao 'hahahaha'

11. brt ja sam tebe odl procenio, vidim ti se mucis i dalje da mene klasifikujes u specifik kategoriju

12. Naravno da me nisi odl procenio.. Verujem da nisi nikog sa sajta. Samo kenjaš

13. Pepsi tebra kad neko izjavi nesto tipa:

-srbi su učeni da vorsipuju slabije jer nisu u istoriji nikad nikog mogli da maltretiraju
    -gde je naša narodna milicija da tuče i jedne i druge na ovim protestima
    -15 mart je bio promasaj jer nisu izginuli zbog mene i napravili bolje sutra

onda ni ne moram da ga klasifikujem drustveno, psiholoski ovo dosta govori o čoveku. Jer kad kažem komunjara ne mislim ne ateizam već na idolopoklonstvo i želju za jasnim vodjstvom.

14. Daj onda neki Carin rečnik, da znam šta tačno misliš kad nešto kažeš.

15. sreća za ješovane je što ovo što tamo crkava od gladi uopšte nisu ljudska bića inače bi stvarno moglo da se okarakteriše kao genocid

ovako je neki lagani pesticid

16. koncentracioni logor

O, kako je lepo kad se klonuli duhom prime na Soroševo ispiranje mozga naci-revizionizmom.
    Idi sad lepo pa pogledaj mapu, s kim se Gaza graniči na jugo-zapadu?
    Jel arapska zemlja?
    Jel većinski muslimanska zemlja?
    Jel zemlja koja je nekoliko puta napala Izrael i izgubila?

Jel Jasenovac imao takvu granicu?
    Idi da ti cara objasni kako je Pavelić bio Aškenazi Jevrej. Kako su Srbi ubijeni tamo bili Jevreji žrtvovani od strane cionista.

17. sreća za ješovane je što ovo što tamo crkava od gladi uopšte nisu ljudska bića inače bi stvarno moglo da se okarakteriše kao genocid

Ne, nikako. Dehumanizacija je prvi korak prema pravim genocidima, dokazano kroz istoriju.
    Istina je da je narod demokratski izabrao kult smrti da ih vodi, da su kukavički počeli rat koji ne mogu da pobede, (osim ako pobedom ne smatraju smrt, kao što i jesu vikali na sva usta), i da sada snose posledice svojih izbora.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.