Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
*anti-teizam
Nemoj sad da lagano počneš da vredjaš moja verska ubedjenja.
Opa.
Meni nekako realnija varijanta da je mosad kontrolisao neku frakciju hamasa, i da su preko njih odradili napad na svoje da bi imali pokriće za (konačno) čišćenje terena.
Ako nije mosad, onda su Palestinci ispali mnogo glupi ako verovali da će Ješe da ih puste tek tako da prodju.
Što mislim da je mosad? Pa do sad bi valjda hamas pustio te taoce (ako su uopše kod njih, što takodje sumnjam) jer su Ješe bukvalno pregazile Gazu.
Taoci jesu kod njih.
Jeste, bilo je tu prljavih poslova, Bibiju trebao jak Amas pre xy meseci.
Trebao mu isto tako “jak” Iran pre par meseci.
Baja objasnio kako se vodi ozbiljna država.
Otprilike.
u dvaes marke da cevara ne bi davao ovoliki suport da hamasovci nisu prekinuli pajsad rava zurku vec da je target bilo neko drugo mesto
dechko je umislio da je on na toj zurezi kao performer u bekstejdzu sa nekim jesovankama i da se sve to desava njemu na oci zbogom pameti eeeej
Ovo, lepo dečkić rekao šta mu je na srcu
https://www.youtube.com/shorts/tUtS3POWiJ4
Čevu ima prekide stvarnosti što bi rekao brat Oliver Nektarijević, puko ga san pre nekih 5.500 godina, pa se tamo negde četrdesetih prošlog veka trgnuo i počeo da bunca, pa rasanio, pa opet zaspao i konačno se probudio sedmog oktobra, to je za njega realno vreme, ovo ostalo ne postoji ništa.
Hahah tako otprilike
Bukvalno sam čoveku na jednoj od prethodnih strana okačio onog palestinskog klinca što su ga panduri, naravno greškom, hedšatovali par meseci pre famoznog oktober d sevent. Dete od tri godine, ubili ga pred ocem, jebigica izvinte. Inače mož se iskopa na netu koliko palestinske dece mlađe od 10 godina je pobijeno na takav i slične načine pet, deset, petnaest...Godina pre nego što su talamasku prekinuli u rejvovanju.
Čuj najkontrolisanija granica na svetu, najobaveštenija obaveštajna na svetu, i eto baš to nisu uspeli da spreče, praznik bio, vojska se odmarala u krugu porodice, gledali makabi protiv armanija u gostima. Čevu, spržio ti mozak maorski pečurkar psilocibama.
Ладно већ 15 дана дебатујете о блиском истоку, ако сте ви нормални убите ме, а теби Казане јебем мајке због сахрањеног форума, без и једног мода.
a brt jako je vazno da se istina spreduje u svako zabijeno ćoše ove pajsad okruglaste planete
E da Čevulijan, kako stoje stvari kad Jevreji kritikuju sve ovo?
https://www.youtube.com/watch?v=2CTpVNKw7UM
Kako se gleda na edukovane, eminentne figure koje dovode u pitanje postupanje Izraela, jesu li odrodi, izdajnici, oprani mozgovi ili šta već?
Истина је тамо негде, а важно је да стигне и на Вујаклију, најзабаченији сајт у историји.
Takoe, 627.
Melkor se postavio na neki moralni pijedestal, sa kojeg nastoji da mi objasni kako je ceo (vukajlijaški mrtav forum od 2 i po člana) svet na palestinskoj strani.
Bukvalno teraš vodu na svoju vodenicu, uopšte ne čitaš šta pišem i zabijaš glavu u pesak.
Jel sam lepo i sam najoštrije osudio postupke Izraela u Zapadnoj obali? Jel sam se najebao majke Smotriču i Ben Gviru?
S druge strane - jel sam ti, da ispdane fer, pokazao kako sin rahmetli-vodje Hamasa u UN-u objašnjava libtardima koliko zlo po Palestince je Hamas?
Hajde se zapitaj - kako na zapadu prodje neko ko kritikuje Izrael, a kako u Gazi neko ko kritikuje Hamas? I zašto je to tako? I gde bi sam više voleo da budeš i čiju svetinju da braniš?
Čekam.
Usput - ovo pitanje uvek izazove tuc-muc kod belosvetskih melkora.
Кога и брига ко је на чијој страни Плаестина, Израјел, ео пуца ми курац.
Bukvalno mi je tužno da se raspravljam s nekim ko očigledno nikada nije kročio nogom tamo, ko ne poznaje osnovnu istoriju bliskog istoka i ko misli da je Markez popio svu pamet ovog sveta.
Dobro drugar, odšetaj se onda na neku relevantniju temu od “Rat u Ukrajini 2022.” lol
cevara is real je napravljen u palestini juce sam ti to kobjasnio, nije obrnuto
Koja, jel ona sa Egiptom? Jel Egipat drži “najveći otvoren koncentracioni logor” na zemljinoj ploči? I zašto da?
Objasni.