Rat u Ukrajini 2022

1. Ne znam koliko si upoznat Melk, mi smo za razliku od vas imali PRAVI teroristički napad ovde.
    Došo brat Ozi iz Australije, malo proveo vremena na Palama, spakovao par kalaša u Subarua i obišao dve džamije, ubio 51-og civila. Nosio pancir, kao prava pičketina.

I dalje mi normalni živimo u miru, dok on trune u zatvoru.
    Pravosudje koje radi, jebi ga.

2. Mislim, ovo govorim pod uslovom da ti je stalo biblijskih cinjenica a to je da su Palestinci tamo oduvijek

Plidara ako ne znaš do sad koliko mi šište mošnice za biblijske činjenice, emigriraj :DDDD

Ali ozbiljno - nidje veze. Koliko su dugo Ciganji na Balkanu? Šta, sad oni mogu dimaju pravnu žavudr?
    Svodi se na - istorijske granice, vladare, bogomolje, glavne gradove.

3. I jeste - Filistejci su zaista bili tamo.
    Nidje veze sa današnjim Palestincima.
    Ali aj da kažemo da ima, ima zaista dobrih dokaza da jesu, da ni ja sad ne budem nastran.

Svodi se na -

istorijske granice, vladare, bogomolje, glavne gradove.

4. Filistejci su zaista bili tamo.
    Nidje veze sa današnjim Palestincima.

Bukvalno nikoga ne zanima šta je bilo pre 4000 godina tamo. Meni Biblija jeste merodavna ali muslimanima nije nužno, šta se bre koga tiče šta zagovara jedno pleme. Da, ja sam u fazonu da Evropa ostane Evropa, bela pre svega. Nije da mi je nešto žao što se Engleska, Francuska i ostale Belgije sad pate sa mudžosima, samo kad ja odem tamo pa moram da gledam feredže i bliskoistočne divljake kako galame poulici. To kad bi moglo da se skloni dok sam ja tamo, pa posle da se vrati, bilo bi ok ne bih imao zamerki.

5. Jevreji u Izraelu = šiptati na KiM.

Izdeponovali se tamo, zacarili se, proterali i pobili domaći živalj pod patronatom Amerika i evropskih sila.

6. Meni Biblija jeste merodavna ali muslimanima nije nužno, šta se bre koga tiče šta zagovara jedno pleme. Da, ja sam u fazonu da Evropa ostane Evropa, bela pre svega.

Jel si ozbiljan, druže?
    Pogledaj se u ogledalo.
    Šta bi Isus rekao na ovo?
    Meni se, recimo, baš ono gadi.
    Odvratno.

I spoiler alert - neće da ostane bela.
    Da citiram svog dedu - nikada nismo brojali koliko su naših ubili nacisti, već smo slavili koliko smo nacista mi ubili.
    Vječnaja slava.

7. Jevreji u Izraelu = šiptati na KiM.

Izdeponovali se tamo, zacarili se, proterali i pobili domaći živalj pod patronatom Amerika i evropskih sila.

Ne, to su Srbi, jer imaju:

Istorijke granice;
    Istorijske vladare;
    Istorijske bogomolje;
    Istorijski glavni grad.

Plus mnogosmojakidotцом saveznika.
    Gledaj i uči.

8. Samo im treba par soma godina da to ostvare. Polako.

9. Sad ste pokazali svoje pravo lice - smrdeo mi odanvno taj naci-revizionizam, al’ rekoh - pusti, to je sad moderno.
    Kad ono - imam posla sa ozbiljnim rasistima.
    Pa koliko puta treba da vam razbijemo nos pre nego što se urazumite?

10. Cevara - goyim na judeo steroidima

11. Tebra ne radi se o boji koze vec o redovnim navikama ponasanja i odnosima

12. smrdeo mi odanvno taj naci-revizionizam, al’ rekoh - pusti, to je sad moderno.

serem se usta svakom srbinu ko misli da je bas on deo te “bele” evrope.

Jebeno, tradicionalni svajcarci nisu “beli” po definiciji svega toga, a on sebe racuna u neku specijalniju rasu satro.

Nacizam zlo.

13. redovnim navikama ponasanja i odnosima

E, a tu tek niste “beli”

14. opet kazem nebitna boja nego obrazac ponasanja, navike

15. Bas su vam usadili te vrednost zesce jbt. El svi gasterbajteri tako razmisljaju?

16. Tebra ne radi se o boji koze vec o redovnim navikama ponasanja i odnosima

Nema dovoljno vode da te opere.
    Objasni mi opet zašto da poslednji padobran dam Zmaju od Šipova, a ne Hajle Selasiju, kralja od Afriku i Aziju.
    Jel što je beo?

17. Ne, samo kazem, ja pola zivota zivim tu i ne smatram se delom te “bele” evrope i sasvim sam ok sa tim. Bolje je ne biti.
    A vi mislite da jeste. Obrascem ponasanja i navikama pazsad

18. Jok, jer si na smrad ovog naviko

Jer svabo radije bira da mu bela zena sa balkana menja pelenu ili da to radi jebeni hajle selasije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.