Rat u Ukrajini 2022

1. serem se usta svakom srbinu ko misli da je bas on deo te “bele” evrope.

Bukvalno ovo.
    Dok se na srpskim dvorovima jelo viljuškama, svet još nije ni znao šta je to kompjuter.

2. Haha, celte daj drustvenu licencu da vidimo do koje si stigao posto volis svacim necim da se hvalis. Kako te tretiraju tamo?

3. To sto mislis da se hvalim je neki kompleks inferiornosti nesto.

A za ovo, realno, sta te boli patka? Sta ti mislis? Ilegalac?

4. Haha, eo ga zapeo na teskom pitanju

5. Bratijo jasno je da ste vi otisli da uprljate neciju civotnu sredi da bi vasoj bulji bilo lepse pa zelite slobodno trziste i svakom drugom mejmunu. Jer jeli ste iz te wc solje

6. Nije tesko pitanje nego me zanima kakva razlika je u mom misljenju ako sam ilegalac vs ako sam svajcarac?

Za god dana cu bukvalno pola zivota ziveti u inostranstvu. Nije mnogo bitno sta sam

7. Pa zapeo i i MelKKK na teškim predmetima.
    Oni koji ne polože teške predmete obično provedu ostatak života podižući ih.
    Tebi caro izgleda malo trese kafez što odvajaš harač za Vučelu opa.

8. Hleba i igara, kad argumenti presuše.

9. Celte tek druga ili treca generacija se asimilira. Do tad si drustveni kurac tamo

10. kad argumenti presuše

Argumenti - oću kad odem u Englesku da gledam džindžere, kad odem u Švapsku da gledam Švabe i u Šveckoj da gledam Šveđanke, ne nekakva plemena što odbijaju da se asimiluju, idu ulicom u grupama od 5 i nose noževe sa sobom, ne diže mi se na to.

11. Koja generacija se asimilira u beloj Kekendi?

12. Kako vi belci opravdavate to sto ste na strani cecena, gruzijaca, raznih muslimana u ratu upravo protiv te vase “bele” evrope?

13. Izgleda da je ova migrancka kriza bas rusenja sneska nasim gastozima. Misle da su gradjani sveta jer cive kojekuda lol

14. @ Melk
    Oću i ja da budem kapetan ladje.
    Da citiram slavnog mehičkog stihotvorca:

Yo no soy marinero
    Soy capitan
    Soy capitan
    Soy capitan

15. u ratu upravo protiv te vase “bele” evrope?

aj malo istrazi odakle sve placenici ratuje za ukre

nije bela evropa sve sto kae zig hajl

16. Rujani i ratuju protiv tog globalizma sustinski tako da dajem bezrezervnu podrsku beloj rasiji

Pozdrav brate putine iz bele kikinde znam da citas ovo

17. Misle da su gradjani sveta jer cive kojekuda lol

Ne, nego smo gradjani sveta jer ćivimo u Kekendi. I beli smo, nismo ne-asimilirani ciganji.
    Jer je binarno stanje, nikad ništa drugo doživeli nismo.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.