Rat u Ukrajini 2022

1. Dobro brate ako ne postoji onda svi volimo jevreje ustvari jebem li ga, izvini nisam znao da si i ti postovalac.

Sta je sve po tebi podvala, od vecih stvari a sta nije, sta je legit mejnstrim? Da skrenem malko temu.

2. ni svi jevreji ne vole sve jevreje jaka stvar

sta je legit

korona virus je ledzit i ekperimentalna vacinacija

3. Daj ozbiljno te pitam - sta je stvarno onako kako kazu a sta nije?

4. evo mozes 5 oktobrom da se pozabavis za pocetak, ubistvom djindjica, kreiranjem sns kartela od stranih obavestajnih sluzbi uz svesrdnu saradnju eu i demokratskih obojenih opcija u srb.

5. Daj jbt neku listu sta stvarno sta ne. Veliki dogadjaji, strani nasi. Nemoj tu neke misticne prorok izjave, nego mi kazi sta stvarno, sta nije.

6. gle debila, deces bolji materijal od 5okt

ako oces intrenacionalno onda moz 9/11, invazija na irak i libiju, mos ubistvo kendeija...a imas i ovaj iscenirani dogadjaj u gazi to ti isto sveze

7. ili recimo ovo miniranje severnog toka, zatim preprodaja ruskog gasa evropljanima preko amera, stvarni uzorci rata u ukriajni i tako to što je anofišl na dojče velje

8. Ok cenim da ne kazes da se nista od toga nije desilo, vec da razlozi nisu oni koji kazu da jesu, ok.

Nista od toga sto si naveo nije nesto posebno kontroverzno ustvari, sve tesko proverivo, sve vrlo verovatno da nije kao sto kazu.

Nista socnije? Ravna zemlja, gusteri, svemirci i to. Znao sam da trolas.

9. Ok cenim da ne kazes da se nista od toga nije desilo, vec da razlozi nisu oni koji kazu da jesu, ok.

prezentacija i pozadina događaja su različite

Ravna zemlja.

ni ranozemljasi ne tvrde da je ravna jbt samo da je veća nego što jeste, ima oblik diska i koješta. Ta klasik ravnozemljaska prica spaljena još u 15.veku a globusari se i dalje na nju primaju lol

10. Aj sad ne trolaj za vecu zemlju, odao si se.

Ovo ostalo jebem li ga, 9/11, teorije, bombe itditd zakomplikovano, a recimo sasvim realno je da je neki nizi obavestajac dosao i stavio ditektoru nekom u ciji izvestaj o planu, za sta ga ovaj pohvalio a onda odmah kad zatvorio vrata rke to u ono za papir sto melje.

Nesto slicno za hamas. Vrlo realni scenariji. Mozda ne planski, ali oportunisticki defintivno. Mozda cak i neko iniciranje ideja sto da ne.

Svaki dogadjaj koji na kraju postane koristan zrtvi, moze se baciti senka na njega, tako da kapiram ja vas kad krenete tom logikom da na kraju i holokaust uzmes pa stavis u planirano, kao od jevreja.
    Al ono, negde mora malo udaris i rijaliti check :)

11. Gledaj jbg previše je lepo posložena hronologija naknadnih događaja da bi bilo slučajno

evo za primer gaze posto se oko toga jebemo ovde, uzmimo da su retardi hteli izrokaju ljude na rava partiju logicno bi bilo da ješe izvedu reciprocitet. U startu su svi bili na strani ješa i niko nije nista kenjao. Ovi to iskoristili za eksterminaciju čitave etničke grupe. Više daje vajb kontrolisane štete i haosa nego niza slučajnih događaja.
    Ne dobija se naklonost javnog mnjenja i poreskih obveznika tako sto im prepricavas istine vec srectvima propagandnog informsianja kako bi rekli da naravno slobodno koristi naše pare sve si u pravu.

sad se svi nešto snebivaju a chevara jasno drzi planiranu kartu velikog izraela lol

12. Antisemitizma Celt što se tiče Palestinci su semitski narod, Izrael to forsira ko što žvalavi forsira da su studenti antisrbi i ustaše kad ga prozivaju, taj rad bukvalno.

13. ješe rokali jedino nacisti i cionisti, sad ja treba u ime bele naci evrope da osećam posebnu naklonost prema ješama - oću boli me kurac, kao da mi nismo krvarili od iste te žgadije.

Što se ww2 tiče najveću žrtvu su podneli slovenski narodi i platili cenu slobode. Zapadna evropa oduvek bila podmukla naci kurvica

https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-67021277

https://n1info.rs/svet/skoro-pola-miliona-holandjana-saradjivalo-s-nacistima-drzava-objavila-imena-osumnjicenih/

14. Imam potpisan VUKAJLIJIN REČNIK STRAHIH REČI I IZRAZA OPAA

Kajzen ti se potpisao?

Priznao bih i da imam dobar deo opusa Davida Albaharija,

'Ajde Vuče, čak i ja znam da je taj David izginuo kad mu se odvezala praćka u borbi s nekim džinom (il' tonikom...)

15. one pečurkice što šćevara šmrče vs reality

https://x.com/i/status/1952438105409228957

16. Nevolja sa netanjahuom je ta što je na ovom levelu

https://www.youtube.com/shorts/6KbAqD1t9C0

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.