Rat u Ukrajini 2022

1. Neću budem kapetan lađe već oću da lađa bude bezbedna, čista i da se mnogo ne ljulja kad putujem.

2. haha, chewara nikakvu vrednost nisi napravio cinjenicom da se guzis u nekoj pripizdini, nikog ne boli rac za tim

3. Ahaha šta ti je trebalo ovo samodoxovanje s Kikindom. Kao da ja sad iz vedra neba objavim da mi je mesto prebivališta Kohimarama.
    Meni Kikinda nekako pri srcu, kad sam bio njokli uzeli moji psa odatle, engleskog setera, Kid se zvao.
    Bio solidan džukac.
    Ali to je bilo davno. Kad sam bio mlad.

4. To ti uvalili Carinog mlađeg brata lol tako izgledaju Kikinđani.

5. melkijades pre 7 minuta
    Neću budem kapetan lađe već oću da lađa bude bezbedna, čista i da se mnogo ne ljulja kad putujem.

I da u bendu ne svira Majls Dejvis, nego Keni Dži.

6. Brt che nisam ja kriv melkara me doxovao ovde davni dana pederchina jedna. Celtibor pamti i dan danas taj ten lolo

7. A i ti si mu dao izbor crnca il jevreja.
    Daj nekog ciganina oni isto umeju sa trubama. Mada nisu beli ni oni jbg.

8. Realno sam se izleteo u opsajd, autentičnije bi bilo da sam rekao Keni Geret vs Keni Dži.
    Barem je isti instrument.
    Ako neko ovo razume ima pivo od mene.

9. Majls Dejvis

Ovo da pogledaš, ščuo

https://www.youtube.com/watch?v=wqq63ZJ5q3w

Btw imam potpisanu ploču Staches of Spain ovde u kući, sticajem okolnosti.

10. Scatches of Spain, sry

11. Opraštam ti rasizam i hamasoljublje, na keca.
    Biće od tebe nešto.
    Rispek za potpisanu ploču.
    Imam i ja potpisan dvd Buene Viste, Ruben Gonzales, smorio ga u hotelu, dobio dojavu od portira lol.
    Nije isto ali NZ, izolacija, oskudacija.

12. Sirotinjska spika :)

13. Imam i od Marčela potpisanu knjigu LOL

14. Hajde da ga šiljimo sad:
    Imam potpisan VUKAJLIJIN REČNIK STRAHIH REČI I IZRAZA OPAA
    Jer lik bio STRIC moje babe.
    Bez zajebavanja.
    Priznao bih i da imam dobar deo opusa Davida Albaharija, porodičnog prijatelja, al me stra da to objavim na ovom anti-semitskom leglu od sajtoa.
    I imam potpisana 3 romana od pokojnog Dejana Tijaga Stankovića, mog dobrog druga.

15. STRIC moje babe

Teča mi preveden na 80+ jezika, negde duplo više nego Andrić opaaa

16. Moj deda išao u čkolu uzbrdo 40 km po snegu do vrata, pa posle 40 km uzbrdo do kuće.
    I ćiveo u kutiji od cipela.

17. na ovom anti-semitskom leglu

ne postoji nesto sta se zove antisemitizam, jos jedna cionisticka podvala svi nas mrze svi nas ne vole kmeee

Jer najveci mrzitelji jesa normana su cionisti. Klali ih u ww2 satirali i to. Za svoje babe zdravlje

18. Kad krenete vako ko sta ima potpisano i kog poznaje:
    https://youtu.be/p1a_4CN4onA?si=EVwmdG3_HOV8TC_D

19. ne postoji nesto sta se zove antisemitizam

Jelte, nema mrznje? Ti ih volis onda a?
    Mislim da hoces da kazes da antisemitizam nije toliko zastupljen ko sto se pretstavlja? Ili da je opravdan da to nije nista lose. Al eto ti si prvi, za pocetak.

20. Ne vec da je podvala kao i holokaust