The global food supply is being intentionally sabotaged. Famine is coming. If you live in a city get out now. The plan is to gradually grind you down; weaken the population until it is incapable of mounting any physical resistance. If you are not already farming using methods that do not require fossil fuels you would be well advised to build relationships with those who do. The best way to achieve this is to volunteer. Lots of farmers will even host you for free if you are a good worker. Those with practical skills (like carpenters, welders and electricians) get red carpet treatment. Pool your strength, talents and resources and build parallel economies. It won't be easy, but it's our only hope. To rely on the current system going forward is suicidal.
The global food supply is being intentionally sabotaged. Famine is coming. If you live in a city get out now. The plan is to gradually grind you down; weaken the population until it is incapable of mounting any physical resistance. If you are not already farming using methods that do not require fossil fuels you would be well advised to build relationships with those who do. The best way to achieve this is to volunteer. Lots of farmers will even host you for free if you are a good worker. Those with practical skills (like carpenters, welders and electricians) get red carpet treatment. Pool your strength, talents and resources and build parallel economies. It won't be easy, but it's our only hope. To rely on the current system going forward is suicidal.
@StormCloudsGathering
Discussion: @OpenSourceTheNews
Od ovoga će melk da svrši u gaće, ne stigavši do tegle, samo jebiga, ne spominju PLATNO za slikanje
Mali podsetnik: ovo govno od rata se prvenstveno vodi protiv naroda i narodnosti i rat je počeo odavno samo tek sad izbija na površinu
uskomešali se hotuli na ovakve tvrdnje pa iznapadali trajfa
rat je hazarska priča prosirenja hegemonije na istok.
Ono sto je upitno jeste da li je putin tru slovenska dusa ili hitlerov brat od tetke askenazi sotonjara jevrejština.
To ćemo na žalost saznati u odnosu na ishod rata-
Ako rusi uspeju u nameri - Putin TRUE
ako se desi pizdarija i ulazak Natoa u ukrajinu i nova instalacija vlasti u rus - PUTIN CIONISTIČKO NAZZI SMEĆE
Pečurke: alhemijsko zlato, hrana bogova
Mr. No: što se nisi drogirao alkoholom majmune
I ta hrana Bogova mož se prejede
Alkohol ne postoji
Fedor Emeljianenko stupio u rat, gotovo je brzo ovo
zanima me ima li ko ovde da čita svaki post na ovoj temi, sve i jedan?
@StormCloudsGathering
Ovo je više Amerima namenjeno doduše
https://vukajlija.com/forum/teme/76023-rat-u-ukrajini-2022?strana=95#post_4100613
Classic Feđa
Narkoman pečurkar LOL
@StormCloudsGathering
Od ovoga će melk da svrši u gaće, ne stigavši do tegle, samo jebiga, ne spominju PLATNO za slikanje
Melk ne rabi platno nego KANVAS
Hahahahaha
Nemoj danas Zapato, patim. Imam i ja dušu.
Jeste da sam je dao nekoliko puta, ali vrate mi je svaki put, kažu ne mogu sa njom.
KANVAS
sa francuskim naglaskom
emotivac
Kičicom nežno miluje kanvas
Tranzistor trepti marija kalas
Čitajte kniige
što nas ne pobiše i šta čekaju....?
https://www.youtube.com/watch?v=iqBb7UL08QQ&ab_channel=%D0%A1%D0%A0%D0%91%D0%98%D0%9D.%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE
caro koji si ti od ovih
uskomešali se hotuli na ovakve tvrdnje pa iznapadali trajfa
rat je hazarska priča prosirenja hegemonije na istok.
Ono sto je upitno jeste da li je putin tru slovenska dusa ili hitlerov brat od tetke askenazi sotonjara jevrejština.
To ćemo na žalost saznati u odnosu na ishod rata-
Ako rusi uspeju u nameri - Putin TRUE
ako se desi pizdarija i ulazak Natoa u ukrajinu i nova instalacija vlasti u rus - PUTIN CIONISTIČKO NAZZI SMEĆE