Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Slažem se, gospodin čovjek.
dajte mi 10 milki dolara i necu silaziti s vlasti narednih 50 godina, uf sta bih vam radio, plakali biste za vucicem
boze sto se rodih ko sirotinja
Strata se javio sa sevastovog profila
sta mu je ovo st?
jel mogu ja da uzmem to pa da budem npr petar vs jovanovic
ili cara npr vasa lol glavacki
stratimir je bio tipican sirotinjski srbalj, prezire onog ko je na vlasti, ali ima isto poimanje vlasti i volo bi da radi isto al ne moze jer je sirotinja
respekt za stratimira
carimir je vise everidz sns sendvicar, on je razlog zbog kojeg stratimir nema cak ni teoretske sanse da ikada zajase
caro, ako citas ovo i planiras da se vratis, vrati se kao stratimir
ok, to mu od cukundede stojana protica, deda njegov uzeo st
al sto st majke mu ga, uzme se jedno slovo...
zato sto bi onda bio Milan Sprotic
Pa registraciona oznaka za Staru Pazovu :))
St je oznaka za Split isto. Milan Tovar Protić
PS Cara bi doslovno pretvorio Srbiju u Severnu Koreju. A Stratimir...možda je na vlast već, ne bi primetili razliku.
Bosch Co. Obradovich
Da jbt biće da je ovo razlog iako na prvo zvuci kao svetac to St.
jedino objasnjenje sto imam je da dedi mu neko imao sa istim inicijalom i imenom prezimenom pa morao da doda i drugo slovo.
al sto ga nisu sklonili posle? sta da je imao isto i ime oca bio bi milan stojan1 protic, sta?
Marić je doktor da iz čoveka izvuče najbolje ili najgore uz pomoć sarkazma i ironije
Vrhunska emisija još jedna
https://youtu.be/tegTq4QpFp0
haha kakav tandem, odgledao sam sve, mogao bih da gledam ovo for years
Samo sa manjim procentom maricevih upadica, mada ga canke svaki put tako slatko poklopi da se sav raspilavim.
Pa bukvalno su tandem haha
odgledah i ja, najsmesniji deo kad canak proziva putina kako je nizak, a maric kunem vam se nema 1.60 vido sam ga uzivo na ulici u par navrata
https://twitter.com/petkmil/status/1511422971675656203?s=21&t=M9LJmp6ODJRQDTjc3nbsSg
Umro sam od smeha, tadic brat najveci kako se gospodski nasmejao samo