Prijava

cim ti igras fudbal nije toliko strasno

smokljo, ucini za sebe i svoje mentalno zdravlje nesto i preseli se u beograd, ili jos bolje novi sad ili tako neki grad gore. nis pa je bolje. nadji stan sa nekim. ako radis onlajn, potrazi i neki posao, nisi glup, imas profil kojim bez problema mozes da nadjes u nekoj softveraskoj firmi sto nije kucanje softvera.

ovo ako postoji i trunka da sto pricas nije zajebavanje a da u realnosti jebes, sto mi se i dalje cini kao realnija situacija.

Ispušena sam ja lula batke, što bismo rekli mi dotaši, GG je ovo. Burazera treba nabedim da uradi to, pobegne odavde što pre, to bi za mene bila pobjeda.

Shmo ukoliko se odlucis da poslusas celta imas svu pomoc za mobile development programiranje druye

kolko kapiram, nisi stariji od mene. totalno psihicka stvar, letargija, zato sto zivis u boru, a ne radi ti se to. svako bi.

Ne brigajte vi za šmoa, dolazi on na okupljanje u niš. Tu ćemo sa trustom mozgova tilmo, mr no i moja malenkost razmotriti njegove opcije.

Pre 20 dina? Suvo,GG,ko i sad u suštuni.Da se ne lažemo,bilo je tu i svetlih trenutaka,ali jako malo.

Bio osnovac, odlikaš, a vidi me sad. Propo.

Ajsadidulah Dernhmely

Stvarno Šmo, izmaj do Niš

Izašla sam maločas po naramak drva, i stala sam u dvorište. Zagledala sam se u panjeve posečenih jelki koje smo imali u dvorištu i koje su bile pre 18 godina, 18 - brojala sam unazad baš visoke i stasite, poređane od najveće ka najmanjoj simbolizovale su našu porodicu. Ovde važi običaj da kada domaćin ode seku najviše drvo u dvorištu. Ja sam zahtevala da se kasnije poseku i druge dve. Živela sam pre tog momenta u jebenoj bajci. Ja sam poklon roditeljima za Novu Godinu. Moj tata je želeo baš kćer ... Bajku mi je pravio od života. Sve tri jelke bile bi ukićene kao da se nalazimo ne znam gde, kupio je bio i posebne merdevine s nekim produžecima za tu namenu. Imala sam svetleće jelene, zvezde po dvorištu, baš sam bila jedno izuzetno radosno, dražesno, milo, i ljubavi prepuno biće. Tako su me odgajali 15 godina. Ja sam svedočila koliko su se moji roditelji voleli, poštovali, koliko su davali jedno drugome svakodnevno, kako su negovali svoje prijateljstvo i svoje zdrave navike, probleme koje su imali nikada osetila nisam, a imali ih jedino oko posla. Bila sam vukovac. Bila sam popularna, ali ne zato što želim, nego je masa idiota od mene to pravila jer su mi zavideli. Ni na čemu drugom - na roditeljima. Bilo je to odista jedno prelepo detinjstvo, ispunjeno bogatstvom i obiljem radosnih trenutaka. Tata mi je spremio sve što treba da u Sofiji upišem svoj životni san - režiju. Moje je bilo samo da učim, bila sam na listi za upis. Kasnije je planirao da izvadim državljanstvo i da mi tamo kupe stan. Ko zna gde bih sada bila...
Svakome ko me nije razumeo ikada ozbiljno želim metak koji će mu promeniti ne smer života, nego njega samog. Volela bih da nakon toga čujem šta ima da mi kaže.

Brt bila bi Bugarka, što i sad jesi, jer si iz Pirot.

Ja čekam svoje državljanstvo, predala sam po razvodu papire. I neka budem i u 40 godina, biću. Samo da odem, ili bar da ode ovo dete, da se spašava. Od patriotizma - dobila sam kurac.

Hah ko te pita tebra. Jedva čekam!

Ja sam Aleksandar Vučić i nikada te neću pustiti napolje.

Ali se džaba nadam, osećam to. Sitići će, i neću imati para da krenem NIKUD. ☺️ tako da, ne brinite, nisam ja te sreće. :D