Džepna psihologija

1. Ja sam spreman da se opkladim u 200 dinara da je Šmo neki begunac od pravde i zakona, haški optuženik ili nacistički ratni zločinac, tako nešto. Neide nigde, ne vidja nikoga i mi smo mu jedini kontakt sa neposrednim svetom.

2. Obj bukv za sad zap mr no celt okupljanje 2022: al bi bilo dojajno karamele dodju smo ispala kerina

3. U Niš mogu da idem na Nišvil i ako sretnem buduću suprugu odande, eventualno da odem njene da upoznam.

4. Mada nije teško da se pretpostavi šta uopšte može da se radi sa ovom kurčinelom od fakulteta

Predajes eng kinezima?

5. lolo za to ti ni ne treba diploma bukv

6. ne znači da se ne može raditi to sa diplomom.

7. Rekao bih da predaje engleski u srednjoj ali bi do sada smuvao neku mladju punoljetnicu jer se te klinke lože na profe engleskog..

90% da radi u nekom call centru, ali malo ozbiljnija priča, ne one studentski poslići

8. Yettel a1 spika call centar wannabe

9. U jbt sta sam sve propustio ovde.

Melkor, bas nisko misljenje imas o meni. Ali rekoh bicu iznad toga, i reci cu ti da sam ok sa tim. Necu te vise drkati nije ok.

Cara sa druge strane, sta sam tebi zgresio?

10. O jbt dozivamo te celo vece bukv bio ukulele dodji celte

11. Ma kakvo nisko mišljenje ne prdi, samo sam hteo da te vratim na temu. A i malo pržim, šta ti fali. Štas radio? Bio u dgra? Štas pio, skims bio?

12. Bukv vapi da ga neko zabavi dobije all inkluziv prati iz ofaa

Must be noob

13. Bio u dgra, ako ovo ovde mozes da zoves dgra, pio sam sta ima.

Caramele

14. Celte, dobrodosao u dzepnu

15. Isto sto i u kikindi, toliko je grad

16. bilo jako okupljanje sinoć bukv niko na sajt danas se javi

tebra bilo je do jaja ne moram nikog vidim ni čujem mesec dana

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.