Secam se spike likova koji su momacko pravilo fazon tri meseca pesta/prag/skoplje gde sta kako zasto
Vknd pre zvali random kafanu e el ima mesta za nas:
Tako i ovo majmunjsanje. Na kraju zap izlazi na betonirani plato na nisavi, posle do fresa na index casti tilm mrno placa premasnu pivcugu ispred trafike lownbrau akcija!!!!!!
Smo kako si se zajebo sta si propustio uhhhh a da je celt bio auuu
Cara dobrodošao pod uslovom da ne vadi budalu i prska ljudima krv u oči.
Tj da predhodno potraži pomoć urologa, unatoč svojoj odvratnisti spram moderne medicine.
Tu mi je negde granica za doxovanje melky, zanimanje, adresa, ime prezime itd itd. Ne zameri jbg. Mada nije teško da se pretpostavi šta uopšte može da se radi sa ovom kurčinelom od fakulteta
pa to ti kažem, svo ovo planiranje, a na kraju курчина.
neće ni utroje, kamoli orgija.
Secam se spike likova koji su momacko pravilo fazon tri meseca pesta/prag/skoplje gde sta kako zasto
Vknd pre zvali random kafanu e el ima mesta za nas:
Tako i ovo majmunjsanje. Na kraju zap izlazi na betonirani plato na nisavi, posle do fresa na index casti tilm mrno placa premasnu pivcugu ispred trafike lownbrau akcija!!!!!!
Smo kako si se zajebo sta si propustio uhhhh a da je celt bio auuu
Svako južno od Bg-a, i s dobrom namerom je dobrodošao
Karamele u fazonu:
ma kiselo je grožđe, gari
treba da se sastanu zapata, toljaga, ejdus i kamerman.
hahahahahaha
Zvao zap ne kenjaj.
Jbt, od najprostije stvari napravite priču.
Karamele level up https://i.imgflip.com/69aj6t.jpg
Cara dobrodošao pod uslovom da ne vadi budalu i prska ljudima krv u oči.
Tj da predhodno potraži pomoć urologa, unatoč svojoj odvratnisti spram moderne medicine.
Šmokljo ti si naš?
Studiro sam kod vas
Cara leči katarakte babama, nemoj tako.
Šta si studirao Šmo?
Celt, zap, tilmo, mr no svi uredno vakcinisani
Smo nije-nece dodje dingospov
Engleski reko sam već nekada na forumu.
Čitaj postove, melke.
Ukinuli propusnice Carina, dođ'te, mož'te doći
Čime se baviš brt?
Tu mi je negde granica za doxovanje melky, zanimanje, adresa, ime prezime itd itd. Ne zameri jbg. Mada nije teško da se pretpostavi šta uopšte može da se radi sa ovom kurčinelom od fakulteta