Džepna psihologija

1. Nema ništa od okupljanja lol, jer nema načina da se Celt pojavi. Varijanta Celt plaća otpada u startu, varijanta Zapata plaća je neka sirotinjska varijanta za koju ovaj mora da ide u minus u banci, a Celt nije govno da to radi čoveku, varijanta Ćilmo plaća otpada jer je najsirotinjskija ubedljivo i koštalo bi ga toga da mu Ćilmo pošalje u Švicu brata od tetke majstora na dva meseca dok se ne snadje.

2. Al ste vi prsli jbt. Odosmo Zap i ja na pivo. Nije neka filozofija.

3. Varijanta da tebe neko odavde pozove na pivo... Nepostojeća.

4. Napravicu viber grupu

Viber grupa: ok ovde mozemo lepo se dogovorimo. Jel fres indexi ili kej usisivac opcija

5. Viber grupa tri čoeka lol

6. Ovo bukv ko ona mandina pesma ostao nijedan

7. Meni zanimljivija kombinacija Cara i dženifer lopez guza da se ližu na forumu.

8. Ovo kad grune iz gepeka na 140 decibela, ima da dojezde sve najlepše djevojane https://www.youtube.com/watch?v=w487nH--p-w&ab_channel=LudiSrbi

9. Ćilmo kad otvori osmi tuborg što ga je Celt dono usput iz Madjarske, ta idukurac

10. Što ste ljubomorni.

11. (namerno tačka ne upitnik)

12. Sto se mene tice ja sam za okupljanje i ovo sto zap jedini true gura ovde je za rispekt. Bez zajeb

Noob je ne okupiti se a mirisati medjusobno prdeze u tolikoj meri bez smetnje da je prava steta ne probati to live.

13. Nisu ljubomorni, oni manipulišu u stvari

14. Bukv post iznad jbg

Da je drugacije bukv bi bilo aj do bg jebemumater mamuti okupimo se

15. Kakvo bre okupljanje, više ljudi bilo u motorhedu nego što će doći na taj fejspalm.

16. Ekipa za mali fudbal > tenis meč dubl > tri musketara > Kruder i Dorfmajster = članova šaljivog sajta vukajlija na niškom okupljanju.

17. Dženifer napila si se.

Nas par iz Niša idemo na pivo.

Nema tu neke filozofije.

18. Pa to jbt, vas par, to je poenta.

19. Nas par iz Niša idemo na pivo

reset spike. Celt se opet uklapa u koncept

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.