Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ma i ću platim, ako neko neće da se uvredi
Bilo bi kul da dodje usisivacem al reko nece, cuva ga samo za italijansku i fra rivijeru. Mada realno da dolazi kolim povuko bi i nas sa severa sto da ne.
Manji smo trosak u srb nego nam uzima karte za svic
De ćeš ti da platiš, ovaj ima bolinže iz '68. da naruči i robustos da mu donesu.
Ne ovo bukv zap ima radi e tebra mogu malo pojacam mjuz
Celt: e nemoj to me pitas na svaki 5 min reko sam na max, jbt nisam gazio 2k ko debil pitas gluposti
Jel ima nisava kej uopste? Onaj klasicni?
Ima neki odvod izbetonirani pun kojekakvog krša.
Pa jebem li ga, da delimo račun ko studentarija mi je malo neukusno. Kelt je ipak gost, ja organizujem, nekako se ja namećem kao neko ko bi trebao da plati večeru.
Nemoj Zapato, ne znaš šta je opanak kad se popapuči.
Evo zap vec potrosio pare i sada se povlaci.
Ko vucko. Bitno je reci da pada cena gorivu.
Eeeee ja placam sve, mozda je glupo ja platim, ipak celt ima vise para nije frka smejacu se na fore
Ovo je bila Ćilmova taktika
Vi bre Laloši sve kroz pare gledate. Organizuje se potencijalno okupljanje sa ljudima s kojima se dopisujemo 10+ godina, vi samo trujete tu...
Realno, ja bih pre platio nego da se smejem na Celtove glupave fore, zajebi. Neke stvari nemaju cenu.
Koja večera. Ja idem na mnogo piva, neki ćevap i pomfrit da se nabode.
Ja ću platim, vi sledeći put. Eto dogovorili smo se.
Mada realno ako se odvrne muzika neće se ni čuti šta lupa, tako da ono šta znam.
Do sada na meniju 300g pecenja, pljeske, pivo, glasna muzika iz usisivaca ceka se samo ko ce plati a zna se ko je glavni baja, koji ce da rasturi ovu sitnariju i napravi gala okupljanje
Samo da se smo pojavi natripujemo celta plati ravu
Napravicu viber grupu , ovi severnjaci su pretoksični jbg, nije da niste pozvani, al ono...
Dalji dogovor preko pvt.
Ajde.
Ja se baš pitao kad ćete otvoriti sebi temu vas trojica, da ne zagadjujete ovu, pošto sam je otvorio za sopstvene potrebe.
Bukv se okupljate vec dva meseca fazon sbbkbb
Kao fazon dobri ste a jaje do jajeta jbg. Cela spika krenula kad celt najavio vaskrsnuce.
Valjda se tu rodila ideja o sponzoru sta li
Al Zap samo ako piješ mnogo piva. Ja da sednem i posle dva piva da naručiš kokakolu nemože.