Džepna psihologija

1. I još jedno mesto de se jedu repovi? Fenjer?

2. Smo nece biti zena bez stresa pls

3. Skadarlija i Fenjer u Nišu?

4. Skadarlija, negde oko 2014 sprat postao fenseraj, ono low budget studentska priča, uživo muzika.

Dole u prizemlju je i dalje trve alkos brlog.

5. Šmo čovek odma vido kolko ima sati

6. Dogovorili smo sve. Hvala svima na pažnji.

7. Šta kaže viber, oće doći i Niškenazi na gedering?

8. Da, da, Zap, baš tako, u detalj. Meni se svidelo. Ako dobro pamtim tamo u ta 3 Fenjera neka vintidž erotika na zidovima, da? Sećam se tašta prekoputa srče čorbu a na zidu pored čupava vagina zviždi. Vrlo prijatna čorba, incidentally.

9. Param Parchard
    Šmo čovek odma vido kolko ima sati

Ne brt gotivna je ekipica ali fora je što bi u bilo kom hipotetičkom susretu sa nekim sa ovog sajta svako mene posmatrao kroz prizmu incel nejebača, sve fore bi bile na tu temu, to bi bio glavni fokus svake interakcije, a ja sam i ovako introvertni autista, taj level mi ne bi prijao sig. Ovako irl ljudi koji me znaju ne znaju 100% sigurno da sam ja nejeb, oni to mogu definitivno da pretpostavljaju i odgovorno da tvrde, ali nije mi to definišuća crta u interakcijama sa njima. Tako da ono lepo je deca da se druže i to sve nisam ja protvnik toga.

10. Prof, odaberi mi defke da imam krunu. Kad si me Ivane ukrao za krune na reakcijama i posterima.

11. Ne brt gotivna je ekipica ali fora je što bi u bilo kom hipotetičkom susretu sa nekim sa ovog sajta svako mene posmatrao kroz prizmu incel nejebača, sve fore bi bile na tu temu, to bi bio glavni fokus svake interakcije, a ja sam i ovako introvertni autista, taj level mi ne bi prijao sig. Ovako irl ljudi koji me znaju ne znaju 100% sigurno da sam ja nejeb, oni to mogu definitivno da pretpostavljaju i odgovorno da tvrde, ali nije mi to definišuća crta u interakcijama sa njima. Tako da ono lepo je deca da se druže i to sve nisam ja protvnik toga.

Understandable, have a nice day.

Al ono, pokazao si ti još koji kvalitet, stoga si pozvan, nisi pozvan kao neko kog bi sprdali, nevažno.

12. Sprdali bi ga brat.

13. Nema to nikakve veze Šmo. Ni ja ne znam kakav bih došao na nekakvo okupljanje, zavisno od toga da li ću se taj dan probuditi kao princeza, prorok, Semjueleldžekson ili običan klošar.

14. Kolko ti fali, Ćilmo?

Evo sad će neko takmičenje, ludilo nagrade, biće i odabranih ko kiše

15. bice zena vs nece biti zena smo ne dolazi svakako

16. Pa vrv u prolazu, jedna dve fore bukv, ne bi se na tome baziralo veče, niko nije sadista ovde

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.