Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Smo izvini tebrex al ovo sto ti zap napisao bukv sam ti ja potencijalno veci frend sry
Kolko ti fali, Ćilmo?
Evo sad će neko takmičenje, ludilo nagrade, biće i odabranih ko kiše
Nemam pojma, ti vidi. Lol
https://i.imgflip.com/4fegy2.jpg
Zapato neće ni raspali nolajf inceli da se druže sa tobom sve i da im platiš da piju džabe lol
Tilmo, bice, al kad primis treceg fajzera a doca odobri.
Nema lazi nema prevare
Mi pijemo pivo, i to je to. Nema svrhe da spemujemo temu.
Ja sam samo realista, šmo, naravno da bi se to pomenulo za vreme okupljanja, kao i moje brojanje stolica, kao i moja visina... sve je to normalno kad blejiš s kvalitetnim likovima.
Śteta što nećeš, ali potpuno razume brat.
hahahahahahahahaha
Bukv kapiram da se vidjate redovno, druzite i to. Ofc pivo tu i tamo razume se. Bukv njesra sto niste gore blejimo zajedno
Zape el realno da ces dozvolois sebi upoznas nekog sa ovog nub sajta?
Odabijte od Šmoklje, on će čovek dodje na naše vojvodjansko kontraokupljanje gde niko neće da ga smara, ima gde da spava, klopa je provereno dobra i ne mora da strepi oko plaćanja lol.
Zapato neće ni raspali nolajf inceli da se druže sa tobom
Kakav kompliment, pa vi zapravo poštujete dragog doktora, svaka čast!
Smo je doslovno moja interesna sfera frendcipa sve vreme ali ne konta majmun
Ma daj Šmokljo ja te volim i cenim, znaš to već naravno.
Brt pa kad ne bih ovamo dole među svoje otišo, tamo u panoniju me ne bi ni puškom naterali. I aj bar da je jedna od ovih tačaka istinita ali bukv nijedna lolo
Frendcip vit smo bi lajk: ne vidimo se nes jebat nemoras doc ostan kuci
Frends forewer
Jbt kako je bor jednako nis bukv 50km razlika vs bg. Tezak magnetizam
Zapata : dodji Šmo, bićemo dobri i platićemo ti ravu.
Šmo : (ima da mi dovedu neku Ćilmovu rodjaku ganferku sa Beverlihilsa da mi prenese hlamidiju, triper i šugu, do aprila će mi otpadne kurac a do juna leva noga). E došo bi al me otkida koleno od fudbala, drugi put.
Mentalitet + podrijetlo jbg ne može se protiv toga
Šmo, grupa je formirana, ako nećeš uživo, makar na viberu ćemo se sprdati. Kad želiš malo da odmoriš od laloške toxic femininity