Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A ne kurac vels svejedno supak, nek ide gugl u picku materinu sto odmah dodaje bodove u tabelu ko da je ovo sad finalni rezultat
хаха неће пустити
АЈМО ИРАНННННН
Kakva atmosfera na utakmici Iran Ameri, neverovatno
пуцају прангијееее
Može wels da uđe ako mudžahedini i murikanci odigraju nerešeno
Sad da odgovorim
Vrlo mali procenat Amera zanima SP i fudbal uopsteno a 1994 neka je bilo najposecenije i dalje je to premali procenat za njih je fudbal samo nesto na sta se Evropljani loze inace gledam neka dva lika pricaju kaze jedan ,,znas da se odigrava sledece SP kod nas,, a ovaj ,,stvarno,bas zanimljivo,, i promene temu odmah inace uopste sto su pricali o SP bilo je o nepostovanju ljudskih prava o samom fudbalu nisu ni pricali.
Samo da pitam kako nekonu zdravoj pameti može navijati za Iran? Četa kozojeba koja bi sve nevernike zatrla da može, prvo što kažu kad čuju Srbin jeste Srebrenica, bukvalno uređenje koje ne bih poželeo najcrnjem neprijatelju. Ok kapiram, ameri su neprijatelji, bombardovali nas, ali vam se kunem da godinu dana živite u Rusiji ili Iranu cvileli bi ko malene pičkice. Jebeno neznanje, najveći neprijatelj čovečanstva.
Realno bolje nego da nas ovi pretvore u izvitoperene tranvestit vanzemaljce.
nema, udba je čudo. po hiljaditi put kažem, kad su oni uspeli da ubede severnu stranu da su četnici sa crvenom zvezdom, pravljenje neprijatelja od amerikanaca, a veličanje sačuvaj me Bože kultura je mačji kašalj...
Ja navijam da Persijanci svrgnu arapske tirjane reše se okova islama i vrate se večnom zoroastrinskom plamenu.
Iran nije priznao kosovo*
Idemo Iran, Srbija i Senegal da izbaci i nas i šiptare
Ma gde bolje…
Kapiram navija se za iran jer kao anderdog kurac palac, jebes politiku
a realno ovo svetsko je rat s loptom :D nema veze s fudbalom
Dobar su iranci narod
pu
Iran bio daleko zdravija i normalnija zemlja dok ovi nisu došli da crpe naftu, posle se mnogo toga promenilo. Ovaj crtani preporučujem jer je fenomeno + je autobiografija https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0b/Persepolis_film.jpg
Odrastanje devojčice u Iranu
Ne kažem ja da je niko loš, ali šta vredi da ja tebi objašnjavam. Ti smatraš da ti je neko divlje anadolijsko pleme u svakom smislu bliže od mene. Mislim ne kažem baš ti, ali kapiraš.
Da je preko puta Amera tim vanzemaljaca, ili bar tim iznajmljen od strane vanzemaljaca, i ako izgube Ameri, cela planeta bi bila unistena, ukljucujuci mene i moju porodicu, navijao bih za Vanzemaljce. Isto vazi za Hrvatsku.
Dok npr nemam takav filing za Engleze, Bošnje, Šipose, Švabe i slicne neprijatelje mog naroda
aha Zapata, ti si sad rusofil, jebiga ajkulin sindrom