Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Cak sam navijao za Bosnu 2014. Tih 2 minuta dok nisu primili gol. Jedina ekipa koja je brze ispala od nas

2. Ne znam brt, realno ništa ne znaš o tom Iranu - tri grada kako se zovu, ili dva pisca, naučnika, bitke koje su vodili...Bilo šta. To nas i zavadja, jer vrv u ovom trenutku tamo živi pregršt iranskih Bombaša koji na sličan način grade stavove o nama. Hrišćani - pobiti, to zlo samo širilo po svetu, sve porobili i opljačkali, sve te evropske zemlje isti kurac.

3. Prolazi Iran ovde na iskustvo, trunku sumnje nemam u to.

4. zašto kažeš "ne znaš", a misliš "ne znam, svejedno ću dati mišljenje"?

5. Ma propaganda je prevelika prema Iranu, mislim divljaci su nema priče ali prvenstveno ih trpaju jer su muslimani pa onda po difoltu rendom zapadnjak ima neku averziju. Kao sa Irakom, Bushova politika već viđeno

6. Navijamo za opoziciju u iranu

7. Zato što vrišti iz tebe da ne znaš brt.

8. Ma propaganda je prevelika prema Iranu, mislim divljaci su nema priče ali prvenstveno ih trpaju jer su muslimani pa onda po difoltu rendom zapadnjak ima neku averziju. Kao sa Irakom, Bushova politika već viđeno

Što niko ne trpa Indoneziju? Shvataš koliko ti je iskrivljeno shvatanje? Dobro, to ste naučili od Jevreja koje toliko mrzite kao, e kao brt nemoj druže ženiti devetogodišnju devojčicu - šta mrziš me što sam musliman

9. bombi ti bi bar trebao da si based tradpilled chad ali msm ono kapiram te živiš u Azerbejdžanu pa misliš da je i Iran takva pripizdina ali je malo veća i malo manja pripizdina ako me kapiraš xe xe ne budi cigan navijaj protiv amerike ajde šta ti je koji kurac

10. Nisam ja u Azerbejdžanu godinama da si živ i zdrav

11. Pa rekao sam ti da nisu cvjećke. Čuj zašto Indonezija u pički materinoj otočje jebeno američki partner itd, Iran ima geografski položaj da jebe mame, okružen planinama, neosvojiv, militaristički uređena država s nuklearnim oružjem i najneovisnija država tog dijela Azije, naravno da će biti trn u oku.

Ne sviđa mi se državno uređenje, protiv sam običajaja koji praktikuju šiije itd ali nemoj me zajebavati da na rendom amerikanca ne utiče najmoćnija propaganda svijeta, ona američka

12. Što niko ne trpa Indoneziju?

Ili S. Arabiju i Tursku, ili Kurde. Vrlo dobro pitanje. Vrv jer su korisni, ne znam, nije mi palo na pamet. Moš biti u A svejedno, jbg, ni ovde 90% ljudi koji su se rodili i žive 50 godina nisu u stanju da nabroje tri grada i manastira na KiM, ne znaju čak ni zašto se to tamo zove Kosovo.

13. država s nuklearnim oružjem

sta more?

14. Na ovu diskusiju prosto mora da se napise jedno: "svuda ima dobrih ljudi"

15. Plidu, 90% muslimana sveta zive u drzavama protiv kojih Amerika ne preduzima nikakve vojne akcije, ili barem ne vece od onog sto jedna supersila generalno radi po celom svetu. Indonezija u picki materinoj? Druze, Indonezija ima triput vise muslimana od Irana, a preko polovine muslimana u Iranu je narod koji nisu Iranci, vec su im maticne drzave u sjajnim vezama sa zapadom (Samo Azera je preko 30 miliona tamo, plus Kurdi koji ce uskoro dobiti drzavu u Siriji). Indonezija, Pakistan, Indija, Banglades, Nigerija, verujem da preko 80% muslimanske populacije zivi u ovim drzavama, a nikakve frke nemaju sa zapadom. Ne valja ti logika, jer je nemoguce da nisu strateski bitne kao Iran.

16. Uredjenje je druga stvar, ali opet

- nemaju ni blizu razvoda kao u USA
    - narkomanije takodje
    - pederastije takodje
    - deca od 15 godina ne seku sebi kite i sise da bi bili nešto drugo
    - nemaju pucnjave po školama i šopingmolovima (ili daleko redje)
    - nisu ni izbliza bolesni i ugojeni kao ova prasad od ljudi tamo

17. Dobro celt to je vec opstepoznato, čak je i Lazanski govorio da bi Ameri davno pregazili Iran da ovi nemaju nuklearno oružje.

18. celt

država s nuklearnim oružjem

sta more?

Htedoh mu napisati ovo, ali reko ajd nek uci, kad vidim da si napisao

19. Što reče Lazanski kad je bio u S.Koreji, nisam video ni jednog klošara na kreku. Dobro, oni su epitom jednoumlja i neslobode (recimo), ali pitao bih te da su ti deca klošari ćomani što primaju crnačke kite u bulju koliko ti je stalo do slobode i democracy.

20. Pregaziše Englezi ove btw

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.