Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. 99% jer ostavimo bar malo prostora da "goksi" ne laze xd

Danci prejadni, osim poseda lopte nista, bice bolje tekme sad

2. Ne znam Miščr No, vidi - gde ima dima ima i vatre, kažu ljudi. Ne bi me čudilo, svi se kurvaju pa i fudbaleri i žene im. Ali moguće skroz da su oni to izgladili ljudi, jbg desilo se, šta da se radi, jebavo sam i ja tudje...Itd. Civilizovano. Medjutim sad bila idealna prilika da se to potegne i štancaju tiraži, a ovi ljudi u fazonu - daj bre jbt jeste normalni, ja i zaboravio na to.

MADA

Zašto koji moj ne igra Luka Jović ni minut jedan? Mitro je skršen očigledno, vapi da ga izvedu napolje posle 65. Vlahović u prvoj ušao u igru - ono, da je povredjen, ne bi ga ni uvodio kontam, nije lud. Ne znam, ne isključujem da je sva ona ciganija koju čitamo po tabloidima apsolutno tačna.

3. Btw Miloš Krasić je izlazio stalno u klub jedan gde sam radio, posle sam ga navukao da dolazi u kafemat da jede cezar salate, pa je počeo da dolazi i sa Lanetom i sa Tošićem, Medojevićem itd. Jednom zamalo pao suncobran na njih i skrljao ih, pošto je to gvozdeno čudovište od 200 kila koje nas 5 nije moglo posle da uspravi. Nebitno.

Zašto pišem ovo - dolazi nam čovek u klub, igra za Juve, mrak, alkohol, golotinja na sve strane, seljana, ludilo...Jedna od igračica ga slika kako (grli, priča, štatijaznam) neku gusku, pokaže sliku frajeru, a ovaj dobar sa Čobanom, možda mu je čak i neki rod - ili nešto zavisi od njega, ne sećam se. I izlazi slika u sledećem (svet, skandal, jedno od tih govana) sa naslovom Krasiću nije ti to žena.I useremo se čoveku u život bukvalno, prestao da dolazi bio posle toga. Jbg ima svačega.

4. Druže, švalerišu se i radnici po fabrikama, sve je to normalno.
    Ne treba praviti cirkus od toga, pogotovo ako hoćeš šatro "kult reprezentacije"

5. Vas san ima sledece znacenje:

6. Nista nije bilo osim dopisivanja i to davno, vrv ne postoji nikakav goksi ili bar isti nije stajao iza onih nebuloznih poruka, ste videli pogotovo onu drugu sliku sa gigantskim porukama i sve poslate u isti minut, a ono treba par minuta da se iskuca, ne lozite se vise

7. Poruke su fejk 99%, ostalo ne mogu da garantujem

8. Kakav penal jbt.

Pravda je pobedila.

9. Ahha nidje veze sa penalom, pravedno na kraju

10. Kakva sramota od penala jbt

11. шезни добра одбрана

12. Ispasce argentina jbt. Na licu im je samo strah, mogu samo da se nadaju da ne izgube ili da im druga utakmica ode u korist

13. Baš kao i Ronaldinjo, i ovaj cigan će se ispostaviti po ko zna koji put potpunom kurčinelom van konteksta mašinerije u vidu prajm barselone za leđima

Nadam se brzom slomu ciganskog futbala i u najmanju ruku dostojanstvenom porazu od švajc, svako dobro

14. Mesi jebao Di Mariju, video sam čet.

15. Ako se mesi usrao a cini mi se da jeste, nece ovo dobro da se zavrsi po njih u drugom

16. u ljubavi svi su grešni, preživeće samo Ščešni.

17. Mesi možda i ne izgleda kao klasičan cigan iz latino sfere, ali to je samo zato što mu je dida zapalio sa ostalim fašistima iz italije na vrime

18. Maradona hrvat sa korcule, mesi vrv srbin iz benkovca

19. I Diego je masio, nebitan penal u kontekstu goat price skroz

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.