Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jebote, ali realno, mi ćemo i za 50 godina kad budemo igrali protiv Švajcarske i postignemo gol, biti u fazonu - jebi im bre mater šiptarsku, to vam je za ono iz 2018. Nebitno što će možda igrati sve sami Rusi i senegalci tamo bez i jednog Albanca, to su nam sad neprijatelji nad kojima se svetimo kroz sport i moramo tu tradiciju negovati.
Апсолутно несумњиво и неупитно леџит поруке чим пише ГОРАН ФИЗИОТЕРАПЕУТ ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ....
Извини што те смарам знам да је хаос
ГОКСИ хааха
ео тунис води саће французи да дају 3 гола
Нема Ембапеа да забије хет трик....
da je goksi prava osoba, i da je stvarno poslao ovo, i da ima "drugara" koji onda to podeli sa pola srbije, goksi bi upravo bio na putu nazad ka srbiji sa vetom da prismrdi bilo kom profi klubu ili reprezentaciji.
nije bre valjda goksi toliko glup, da kaze tako nesto drugaru ko ce to da rasiri javno.
https://rs.n1info.com/sport-klub/fudbal/vlahovic-ozbiljne-gluposti-i-nebuloze-ujedinjeniji-smo-nego-ikad/
supkasto je da moraju ovo da rade da izlaze pred novinare dok se pola srbije nasladjuje kao "opa, mora da je nesto ako prica" a druga polovina "evo vidite"
englezi
I ona za goxija sig sig?
Otkud vam to da Tunis vodi lol
Aha ofsajd bio, halali vuzi sad se priključio
да ео ипак казри дао
ух аустралија дала и пролази даље
Ali što čovek mora da izadje pred javnost i kaže - ne, nisam jebo ničiju ženu, a javnost, uključujući negde i mene, konstatuje da daaa to ste smislili samo zbog atmosfere.
https://scontent.fbeg8-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/317721799_5799346066788418_5746206605588615140_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Cw-O_qsIiTkAX8r3-N6&_nc_ht=scontent.fbeg8-1.fna&oh=00_AfAWLcGRF50jMTIyjaZVul1RM2_csWamUq7r1x4jymAb2w&oe=638C4820
A propo Šaćirijevog i Džakinog orla... nisam bio offended uopšte brt, kao Srbin. Bio sam u fazonu, jebote jel moguće da su nam dva šiposa dala gol, to je bolelo više nego da ga je munuo Lihtštajner neki. A sam orao rukama u kombinaciji sa onim orkovskim facama.... mnogo je više bio krindž nego sto me vredjalo ili provociralo. I prilicno sam siguran da isto razmislja dobar deo nase populacije.
Danska ama baš ništa 270 minuta nije pokazala. A top 10 ekipa po fifa listi.
Ja sam nepopravljivi optimista i naivac, sad maštam kako u kampu oni čitaju ove glasine, kako ih to ujedinjava dodatno, do te mere da se čak i naljute i igraju bolje, kako Piksi drži govor kako je ovom napaćenom narodu bukvalno infuzija nade ovo svetsko i dobar rez na njemu... i da je 70ti minut mi gubimo i brazil gubi istovremeno, i dalje bih verovao
какав офсајд хаха
а офендед значи увреда тај фазон ето превео сам ти то научио си нову реч
захвали ми касније
Uvređen* jer je pridev, uvreda bi bila offence
Ako je Vlahović stvarno jebao svima žene, kapitenska traka i status Boga u svlačionici, znači apsolutni čed.
Naravno mislim da je ovo 90% sviranja kurcu.