Prijava

Procurele informacije znam devojku sto zna fizioterapeuta im

I ona za goxija sig sig?

Otkud vam to da Tunis vodi lol

Aha ofsajd bio, halali vuzi sad se priključio

да ео ипак казри дао

ух аустралија дала и пролази даље

Ali što čovek mora da izadje pred javnost i kaže - ne, nisam jebo ničiju ženu, a javnost, uključujući negde i mene, konstatuje da daaa to ste smislili samo zbog atmosfere.

A propo Šaćirijevog i Džakinog orla... nisam bio offended uopšte brt, kao Srbin. Bio sam u fazonu, jebote jel moguće da su nam dva šiposa dala gol, to je bolelo više nego da ga je munuo Lihtštajner neki. A sam orao rukama u kombinaciji sa onim orkovskim facama.... mnogo je više bio krindž nego sto me vredjalo ili provociralo. I prilicno sam siguran da isto razmislja dobar deo nase populacije.

Danska ama baš ništa 270 minuta nije pokazala. A top 10 ekipa po fifa listi.

Ja sam nepopravljivi optimista i naivac, sad maštam kako u kampu oni čitaju ove glasine, kako ih to ujedinjava dodatno, do te mere da se čak i naljute i igraju bolje, kako Piksi drži govor kako je ovom napaćenom narodu bukvalno infuzija nade ovo svetsko i dobar rez na njemu... i da je 70ti minut mi gubimo i brazil gubi istovremeno, i dalje bih verovao

какав офсајд хаха

а офендед значи увреда тај фазон ето превео сам ти то научио си нову реч
захвали ми касније

Uvređen* jer je pridev, uvreda bi bila offence

Ako je Vlahović stvarno jebao svima žene, kapitenska traka i status Boga u svlačionici, znači apsolutni čed.

Naravno mislim da je ovo 90% sviranja kurcu.

99% jer ostavimo bar malo prostora da "goksi" ne laze xd

Danci prejadni, osim poseda lopte nista, bice bolje tekme sad

Ne znam Miščr No, vidi - gde ima dima ima i vatre, kažu ljudi. Ne bi me čudilo, svi se kurvaju pa i fudbaleri i žene im. Ali moguće skroz da su oni to izgladili ljudi, jbg desilo se, šta da se radi, jebavo sam i ja tudje...Itd. Civilizovano. Medjutim sad bila idealna prilika da se to potegne i štancaju tiraži, a ovi ljudi u fazonu - daj bre jbt jeste normalni, ja i zaboravio na to.

MADA

Zašto koji moj ne igra Luka Jović ni minut jedan? Mitro je skršen očigledno, vapi da ga izvedu napolje posle 65. Vlahović u prvoj ušao u igru - ono, da je povredjen, ne bi ga ni uvodio kontam, nije lud. Ne znam, ne isključujem da je sva ona ciganija koju čitamo po tabloidima apsolutno tačna.

Btw Miloš Krasić je izlazio stalno u klub jedan gde sam radio, posle sam ga navukao da dolazi u kafemat da jede cezar salate, pa je počeo da dolazi i sa Lanetom i sa Tošićem, Medojevićem itd. Jednom zamalo pao suncobran na njih i skrljao ih, pošto je to gvozdeno čudovište od 200 kila koje nas 5 nije moglo posle da uspravi. Nebitno.

Zašto pišem ovo - dolazi nam čovek u klub, igra za Juve, mrak, alkohol, golotinja na sve strane, seljana, ludilo...Jedna od igračica ga slika kako (grli, priča, štatijaznam) neku gusku, pokaže sliku frajeru, a ovaj dobar sa Čobanom, možda mu je čak i neki rod - ili nešto zavisi od njega, ne sećam se. I izlazi slika u sledećem (svet, skandal, jedno od tih govana) sa naslovom Krasiću nije ti to žena.I useremo se čoveku u život bukvalno, prestao da dolazi bio posle toga. Jbg ima svačega.

Druže, švalerišu se i radnici po fabrikama, sve je to normalno.
Ne treba praviti cirkus od toga, pogotovo ako hoćeš šatro "kult reprezentacije"

Vas san ima sledece znacenje:

Nista nije bilo osim dopisivanja i to davno, vrv ne postoji nikakav goksi ili bar isti nije stajao iza onih nebuloznih poruka, ste videli pogotovo onu drugu sliku sa gigantskim porukama i sve poslate u isti minut, a ono treba par minuta da se iskuca, ne lozite se vise