Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. јапан вс хрвацка браћа рођена

2. Doduše šta je manje zlo, da nacista ispadne u grupi ali da zato ujka ide na japance i maltene ima obezbeđeno četvrtfinale, ILI da nacista prođe grupu i rutinski očepi ujke. Evo ne znam

hmmmmm

3. Cigani juriiiiiš xd

4. јелена ризнић глупа курва а на курве пишамо
    раде је све у праву

5. jelena riznić bi mogla da ga proba

6. Mada, Japan jebo i cigane i naciste, to ga kvalifikuje da ozbiljno jebe kroasane.

7. Daj bre 3:0 za hrvate

8. отп ал не потцењуј

9. Japan je ispao prvi samo kao kolateralna steta splanskog coganisanja

10. Španija je prošla dalje samo što je nemačka preokrenula protiv kostarike.

11. ауфидерзен нацисти то вам је због не аријеваца у тиму

12. Volim što nemački reprezentativni fudbal pati i propada, drago mi je zbog toga

13. Nikad mi nije bilo ovako drago što sam ispao nemač pojma i što Švabe idu kući. Što Japan zapravo ide dalje, to mi je daleko draže, i to prvi u grupi. Jbt u jednom trenutku dok je vodila Kostarika, i Španija bila na putu kući. Kakvo prvenstvo čoveče, puca na sve strane. Vamo Maroko prvi u grupi. Jbt

14. ај још усташе да се изнаузимају јапанских микропениса и да певамо тудеј воз а гуд деј

15. Ala će da se analizira ovaj drugi gol Japana tamo po Nemačkoj narednih x dana i godina, jel prešla, nije prešla

16. Brate, ono kao da je daleko van linije bila.

17. па имају гол тех нису подмитилии са 2 тоне сушија судије ваљда
    нисам видо гол иначе дасе оградим

18. Ko penal za argentinu lol

19. https://streamin.me/v/fb2e82e6
    Druuuže ne da je izašla nego je baš onako dobrano izašla
    jebi nemca tho

20. Ali, sve u svemu, šteta što nisubi cigani ispali. To bi bio vrhunac sportskog univerzuma.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.