slabi smo mi mnogo,za nas je veliki uspeh sto smo se kvalifikovali.nije do trenera.slabi igraci jednostavno.mi smo vaterpolo nacija.
Oćel biti iznenadjenja kakvih sad u ovoj fazi? Ja mislim da favoriti prolaze rutinski, sem Hrvatska Japan, tu nisam siguran.
Sve u svemu, duvaj kurac ejduse, nismo treći!
Da barem nismo treci LOL
mi najbolje igramo kad nas niko ne gleda a to moze samo u vaterpolu
može lock
замислите америка избаци геноцидну творевину холандезе
Nije daleko od ostvarivog. Brazilci padaju ko pokosheni eno posle gejmara i Žežuš i Teles završili sa sveckim. Hrvatima se otvara kapija, ne valja to.
Jedini genocid za koji znam da su Holandjani napravili je kidanje nas 6:0.
аргентина брасил финале ајмо рука
https://www.youtube.com/watch?v=sxHnXajIex4
brazil - engleska.bice tvrdo ali brazil pobedjuje sa 2:1
Nek osvoji Holandija posto nikad nije dosadili su Brazili i Engleske.
Napravismo li uopšte neku ofsajd zamku na ovom turniru ili ih je Bleki sve zasro?
Evo Nopert juče čitao forum, brani nogom ovo.
I Nemacka smaracka.
ео тотални фудбал ринуса михелса и готова текма
totalni kolonijalizam
Za koga navijate
ja za nizozemsku uvek su gotivni na svakom sveckom plus imaju tu neku tradiciju uvek dobri nikad osvajači
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
slabi smo mi mnogo,za nas je veliki uspeh sto smo se kvalifikovali.nije do trenera.slabi igraci jednostavno.mi smo vaterpolo nacija.
Oćel biti iznenadjenja kakvih sad u ovoj fazi? Ja mislim da favoriti prolaze rutinski, sem Hrvatska Japan, tu nisam siguran.
Sve u svemu, duvaj kurac ejduse, nismo treći!
Da barem nismo treci LOL
mi najbolje igramo kad nas niko ne gleda a to moze samo u vaterpolu
može lock
замислите америка избаци геноцидну творевину холандезе
Nije daleko od ostvarivog.
Brazilci padaju ko pokosheni eno posle gejmara i Žežuš i Teles završili sa sveckim. Hrvatima se otvara kapija, ne valja to.
Jedini genocid za koji znam da su Holandjani napravili je kidanje nas 6:0.
аргентина брасил финале ајмо рука
https://www.youtube.com/watch?v=sxHnXajIex4
brazil - engleska.bice tvrdo ali brazil pobedjuje sa 2:1
Nek osvoji Holandija posto nikad nije dosadili su Brazili i Engleske.
Napravismo li uopšte neku ofsajd zamku na ovom turniru ili ih je Bleki sve zasro?
Evo Nopert juče čitao forum, brani nogom ovo.
I Nemacka smaracka.
ео тотални фудбал ринуса михелса и готова текма
totalni kolonijalizam
Za koga navijate
ja za nizozemsku uvek su gotivni na svakom sveckom plus imaju tu neku tradiciju uvek dobri nikad osvajači