Kod njih ostao god tier vezni red, koji kad se povuče biće u istom blatu kao i mi. Ovaj Gvardiol se kao tu nešto izdigo iz mase ali ne možeš ti da gradiš repku oko štopera.
Hrvatsaka od 98. do sada polufinale i finale svetskog, redovno na velikim takmičenjima, prolaze grupe skoro svaki put, Modrić uzeo zlatnu loptu (zasluženo), igrači im osvajaju LŠ ponekad, igraju lep fudbal, sad su napravili Gvardiola, Livaju i onog malog Sosu koji su budućnost evropskog fudbala. Pametnom dosta.
не пиши ово јер ћеш на крају морати да поједеш сва говна која си изасрао
какав бре СОСА ГВАРДИОЛА И ЛИВАЈА хахахаха
Mnogo imamo da naučimo. Španci će se dovući do završnice na guzove, Brazil dao tri gola u tri utakmice, a svejedno je strah i trepet i očekuje se da osvoji.
Al kud Livaju da navede lik ima 29 godina već je ispušena lula probao nešto po italiji nije išlo i eno ga sad jebe u Hajduku puni mreže raznih gorica šibenika i pičkih materina.
Šmo, ovo za Livaju brt lik je nužno zlo to znaju i kroati ali jebiga kad nema mandzukica il makar olića ajd daj sta das i kao takvi se izvlace jer imaju ovaj madjionicarski trio modric - kovacic - perisic
Kod njih ostao god tier vezni red, koji kad se povuče biće u istom blatu kao i mi. Ovaj Gvardiol se kao tu nešto izdigo iz mase ali ne možeš ti da gradiš repku oko štopera.
код њих остао репрезентативни фудбал а код нас клупски исправио сам ти ово
phahahahahah hahhahah hahah
hah
не пиши ово јер ћеш на крају морати да поједеш сва говна која си изасрао
какав бре СОСА ГВАРДИОЛА И ЛИВАЈА хахахаха
шмокљане мислим кроз историју јебо те пас не у последњих 20 година а и ту смо бољи
Sosa i Gvardiola zvuce ko likovi iz Scarface
Mnogo imamo da naučimo. Španci će se dovući do završnice na guzove, Brazil dao tri gola u tri utakmice, a svejedno je strah i trepet i očekuje se da osvoji.
Al kud Livaju da navede lik ima 29 godina već je ispušena lula probao nešto po italiji nije išlo i eno ga sad jebe u Hajduku puni mreže raznih gorica šibenika i pičkih materina.
интера из запрешића њих не заборави хахах
Livaja ide u polufinale sveckog prvenstva, pametnom dosta.
Sine ako Livaja preskoči Brazil na tom svom putu do polufinala kapa dole pružam ruku dobar si nogometash
Treba vam neki selektor da im kaže na poluvremenu;
https://youtu.be/qwnnO-q0_Xs
Treba nam neki selektor koji će Kostiću da kaže https://www.youtube.com/watch?v=smMExj_opBc&t=16s
Šmo, ovo za Livaju brt lik je nužno zlo to znaju i kroati ali jebiga kad nema mandzukica il makar olića ajd daj sta das i kao takvi se izvlace jer imaju ovaj madjionicarski trio modric - kovacic - perisic
реално фудбалски нас само лимени може да извуче из гована
Iskreno pliduu ja bih pre šansu davao Oršiću ili Budimiru nego Livaji, ali zato sam ja ovde gde jesam a Zlatko Dalić u osmini finala.
Kolko fali Matić na sredini, jeste spor i mator al on je bio ta spona za povezivanje obe tri linije
биће занимљиво видети, сад кад је све готово дали ће пихие остати селектор ако не остане очекујемо неког сашу илића за тренера
Uu tu si u pravu, zaboravio sam na Oršića i njegov nesebičan čin pred golom ali eto nije loše ni s klupe da uleti po potrebi
Joakim Lev menja Piksija zaboravite ovaj post