Koji moj uzimaš kameru i snimaš na ulici nekoga bez pitanja, samo zato što je poznat - i još mu se obraćaš na ravnoj nozi jer si, eto, jućuber? Nadam se da će Eto uzeti armiju advokata i saraniti ovog papka.
Jeste kurac, taj bi majku rođenu prodao samo da drži sve moguće i nemoguće rekorde, a trenutno je blizu toga da postane fudbaler sa najviše reprezentativnih nastupa ikad. Klao bi se sa nekim rendom Kuvajćaninom koji još uvek igra da nisu jebeni Malezijci iskopali nekog giga rendom lika koji je igrao 70ih i po njima nakupio preko 200 nastupa za reprezentaciju.
Ej al neko rece da liverpul osvaja PL, jer napadaci il nisu igrali il su rano ispali, kao Darwin. Dosta su se odmorili, da, al zadnja linija jos uvek u Kataru
evo na svajcarskoj nacionalnoj televiziji vec pocinje prozivanje sake i sacirija sto su bez ikakvog motiva izasli na ovu utakmicu, porede sa utakmicom protiv srbije, pa ga prekide drugi :)
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Koji moj uzimaš kameru i snimaš na ulici nekoga bez pitanja, samo zato što je poznat - i još mu se obraćaš na ravnoj nozi jer si, eto, jućuber? Nadam se da će Eto uzeti armiju advokata i saraniti ovog papka.
Ronaldo nece prici terenu do kraja cini se
Prvenstva, ne utakmice
A ne, evo ga :)
Jeste kurac, taj bi majku rođenu prodao samo da drži sve moguće i nemoguće rekorde, a trenutno je blizu toga da postane fudbaler sa najviše reprezentativnih nastupa ikad. Klao bi se sa nekim rendom Kuvajćaninom koji još uvek igra da nisu jebeni Malezijci iskopali nekog giga rendom lika koji je igrao 70ih i po njima nakupio preko 200 nastupa za reprezentaciju.
Portugalski trener izgleda kao neko ko je doso da osvaja ovo
Коментатор на ртс отворено хејтује Кристину
Santoš je opasna njuška što se tiče trenerskog posla, mislim da je i poosajao koješta nekad pre.
Šta si sad rekao melke?
Ej al neko rece da liverpul osvaja PL, jer napadaci il nisu igrali il su rano ispali, kao Darwin. Dosta su se odmorili, da, al zadnja linija jos uvek u Kataru
Kolko lik pizdi što je ovo ofsajd, više pizdi što nije dao go nego što mu se reprezentacija plasirala u četvrtfinale, kakva ubazda
hahhahahhahah Leao ubacuje ovu bombonicu u mrežu ovaj dole kipti što mu nije centriro hahhahahhah neprocjenjivo
Daj Šmo nemoj biti solti madafaka toliko. Kakvo zaseravanje po Švajcarskoj, divota jedna.
More popisao se portugal ovde i po svajcarskoj i po ronaldu. Morace kristijano malo da se iskontrolise
Jedo od lepših prvenstava po kvalitetu fudbala.
Melky brate dečko ti se obrukao ne znam šta da ti kažem, moraš mnogo više da spinuješ da bi ga oprao posle ovog danas
Moj dedžgo će jednim potezom da reši turnir a ti sedi u Bordoru i pukni od muke poy
oće oće tipa neki odlučujući penal valjda će ga dočeka
evo na svajcarskoj nacionalnoj televiziji vec pocinje prozivanje sake i sacirija sto su bez ikakvog motiva izasli na ovu utakmicu, porede sa utakmicom protiv srbije, pa ga prekide drugi :)
preljepo.
odo da citam malo komentare po portalima
joj, ne trazim puno, samo da izbace ove autohtone siptare. mogu siptari, ali neka budu od svajcarskih, i mislim da cu moci i za ch da navijam.