Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
To se jednom izvaljao a ono što mu borna sosa pročačkao desni gornji umnjak prstom to nije ni faul sviran.
A i go što su dali je bio tolko traljav retardiran šut da je jedini način da uđe bio taj da se odbije, i naravno to se i desilo. Ne bre ne sere ih.
igrajte sad pidzn dens ajde hehe op op
Eo idu u polufinale, ušli u beli šengen, posećuju ih nba i holivudske zvezde
Dobro je biti uja ovih dana
Opet, čime li su zaslužili ove blagodeti
Sad ce da se javi onaj neki autor da naruzi skauzera kako voli ustase i stalno za njih navija
Nije ovo sranje, nego umeće lepi. Šta su trebali, da napadnu Brazil jebeni. Brazil se jedino na ovaj način može dobiti+plus moraš biti mudonja, a kod njih su bukvalno svi mudonje.
Gledam baš koliko njih se ofarbalo u plavo i kontam - za 20 godina da gledamo hajlajte Brazila kako su stigli do titule i vidimo ovo...Nema šanse, ne ide.
onaj neki autor sto mi je pusxio gowno xd
Svestan sam ja svjega toga ali govorim o načinu na koji je ta lopta ušla u gol. To je bio tehnički užasan šut za koji treba da mu se lupaju šamari ali eto umuvala se u go jer ga usralo.
uzasan je sut bio, udario je loptu petom, decko je debil usro je 5 napada ne ume da primiri loptu ali eto odbitak i sad je heroj
Stanković daje Hrvatima ledjima gol lol
Ma ovo je bre nerealno, jedan jedini šut u okvir gola i to na odbitak pošto je prvobitna putanja bila svejedno loša
Nema šta gospa tu umešala prste divine intervention u fazonu šutnite bar jednom u okvir i postaraću se da bude zgoditak
Bog mrzi srbe.
Luku Modrića da uzmemo za kondicionog trenera asap. Čovek 37 godina, igra utakmice 120 minuta i puca penale ko od šale skeč
св дује чува хрвацку
свети алозије степинац молио бога за хрвате
U ZAGORI NA IZVORU RIJEKE ČIKOLEEEEEEEEEE
БАЦИ БОМБУ ГОНИ БАНДУ не знам даље
БРАВО КОМШИЈЕ!
BOG, GAMBY I HRVATI
Samo Lile bi mogla da mi ga oraspoloži
Siks dejz agou.