To se jednom izvaljao a ono što mu borna sosa pročačkao desni gornji umnjak prstom to nije ni faul sviran.
A i go što su dali je bio tolko traljav retardiran šut da je jedini način da uđe bio taj da se odbije, i naravno to se i desilo. Ne bre ne sere ih.
Nije ovo sranje, nego umeće lepi. Šta su trebali, da napadnu Brazil jebeni. Brazil se jedino na ovaj način može dobiti+plus moraš biti mudonja, a kod njih su bukvalno svi mudonje.
Gledam baš koliko njih se ofarbalo u plavo i kontam - za 20 godina da gledamo hajlajte Brazila kako su stigli do titule i vidimo ovo...Nema šanse, ne ide.
Svestan sam ja svjega toga ali govorim o načinu na koji je ta lopta ušla u gol. To je bio tehnički užasan šut za koji treba da mu se lupaju šamari ali eto umuvala se u go jer ga usralo.
Ma ovo je bre nerealno, jedan jedini šut u okvir gola i to na odbitak pošto je prvobitna putanja bila svejedno loša
Nema šta gospa tu umešala prste divine intervention u fazonu šutnite bar jednom u okvir i postaraću se da bude zgoditak
Bog mrzi srbe.
"Ovo je pobeda za hrvatski narod. Svaka čast momcima. Izbacili smo najvećeg favorita. Ovo je Hrvatska. Nikad nas ne potcenjujte, rekao sam to. Ovo nije naš kraj, idemo dalje. Ovo je pobeda Hrvatske, svi su dali svoj maksimum. Sve svoje prijatelje bih pozdravio koji pišu o Hrvatskoj. Uživajte, hrvatski branitelji, ovo je za vas bilo. Ovi moji igrači nisu normalni", rekao je Dalić za HRT.
To se jednom izvaljao a ono što mu borna sosa pročačkao desni gornji umnjak prstom to nije ni faul sviran.
A i go što su dali je bio tolko traljav retardiran šut da je jedini način da uđe bio taj da se odbije, i naravno to se i desilo. Ne bre ne sere ih.
igrajte sad pidzn dens ajde hehe op op
Eo idu u polufinale, ušli u beli šengen, posećuju ih nba i holivudske zvezde
Dobro je biti uja ovih dana
Opet, čime li su zaslužili ove blagodeti
Sad ce da se javi onaj neki autor da naruzi skauzera kako voli ustase i stalno za njih navija
Nije ovo sranje, nego umeće lepi. Šta su trebali, da napadnu Brazil jebeni. Brazil se jedino na ovaj način može dobiti+plus moraš biti mudonja, a kod njih su bukvalno svi mudonje.
Gledam baš koliko njih se ofarbalo u plavo i kontam - za 20 godina da gledamo hajlajte Brazila kako su stigli do titule i vidimo ovo...Nema šanse, ne ide.
onaj neki autor sto mi je pusxio gowno xd
Svestan sam ja svjega toga ali govorim o načinu na koji je ta lopta ušla u gol. To je bio tehnički užasan šut za koji treba da mu se lupaju šamari ali eto umuvala se u go jer ga usralo.
uzasan je sut bio, udario je loptu petom, decko je debil usro je 5 napada ne ume da primiri loptu ali eto odbitak i sad je heroj
Stanković daje Hrvatima ledjima gol lol
Ma ovo je bre nerealno, jedan jedini šut u okvir gola i to na odbitak pošto je prvobitna putanja bila svejedno loša
Nema šta gospa tu umešala prste divine intervention u fazonu šutnite bar jednom u okvir i postaraću se da bude zgoditak
Bog mrzi srbe.
Luku Modrića da uzmemo za kondicionog trenera asap. Čovek 37 godina, igra utakmice 120 minuta i puca penale ko od šale skeč
св дује чува хрвацку
свети алозије степинац молио бога за хрвате
U ZAGORI NA IZVORU RIJEKE ČIKOLEEEEEEEEEE
БАЦИ БОМБУ ГОНИ БАНДУ не знам даље
БРАВО КОМШИЈЕ!
BOG, GAMBY I HRVATI
Samo Lile bi mogla da mi ga oraspoloži
Siks dejz agou.