Svetsko prvenstvo u fudbalu KATAR 2022

1. Gledam nešto mi fali, kad ono nema mi Zapate već dva dana, di se deo čovek?

2. Gledao neke hajlajtse Hrvatska igra gore od nas LOL usralo ih samo tako.

3. Mnogo ih sere poslednjih 25 godina

4. нека их сере кад изгубе у финалу 4 2 и једу се због тога болније је то него да су пукли од брасила

5. 2018. su bili odlicni,sad su ljigavi nekako

6. Na 7 prvenstava 2 polufinala i četvrtfinale, + možda odu i dalje. I mi našli da kritikujemo hrvatski fudbal LOL

7. Ajde zajebi me sa tim kao objektivan sam,sranje su na ovom prvenstvu realno.

8. Kritikujemo nedostatak lepršavosti, ne rezultate koje im ta njihova igra donosi, čak naprotiv.

9. Nema čak naprotiv, ljudi prvi gol primili večeras u 100 i nekom minutu, odbranili se od Japana koji je dobio i Švabe i Špance, od Belgije i nimalo naivnog Maroka. 500+ minuta trebalo da dobiju prvi gol, poy.

10. primili ga prethodno od kanade i od japana poyy

11. Ajmo holandjani izbacite cigane. Na korak blize od svetskog bez cigana

12. U mojim ocima, tek danas su postali S tier repka. One pobede protiv danske na penale, japana itd, nije me impresioniralo. Danas su tek pokazali da nije samo sreca (koju imaju obilato), nego ima i muda, taktike, smirenosti i znanja. Zelim im brzi pad i da odu u zaborav, kao Madjarska konjica, Švedska finalista 1954 itd... štaviše celoj toj naciji želim sve najgore, poplave, požare, glad, pošasti, cunamije, zemljotrese. To su nasi najveci neprijatelji, ne zaboravite to nikad. Ali su od danas S tier repka. Mi nemamo S tier sportistu trenutno.

13. Au da u pravu si Šmo ispadoh glup u društvu poy

14. Pa i mi smo 2010. pobedilo Nemacku koja je sledece prvenstvo osvojila jel smo neka sila zbog toga?

15. Kakva asistencija, genije

16. Finale
    Holandija-Hrvatska 4:0

17. Ovaj šupak nije dao žuti još jedino četvrtom sudiji. Ko god da prodje, pola tima neće igrati.

18. pola ću vam noge polomiti u utorak

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.